iPhone 15 Pro alınır mı?

Akıcılık, fotoğraf ve video kalitesi.

Kapalı sistem istersen Apple tercih edebilirsiniz ama daha özgür olmak istersen atıcılık zaten bu fiyatlar da her telefonda iyidir video kalitesine gelirsek 16 Pro bu konuda bayağı iyi fakat ince ayarlardan anlarım uğraşmayı severim dersen S25 Ultra ile daha iyi sonuçlar elde edebilirsin biraz göreceli burada ki asıl soru işletim sistemi ile alakalı.
( S25 Ultra kullanıyorum merak ettiğin bir şey var ise sorabilirsin)

O kadar çıkamam.

Kapalı sistem istersen Apple tercih edebilirsiniz ama daha özgür olmak istersen atıcılık zaten bu fiyatlar da her telefonda iyidir video kalitesine gelirsek 16 Pro bu konuda bayağı iyi fakat ince ayarlardan anlarım uğraşmayı severim dersen S25 Ultra ile daha iyi sonuçlar elde edebilirsin biraz göreceli burada ki asıl soru işletim sistemi ile alakalı.
( S25 Ultra kullanıyorum merak ettiğin bir şey var ise sorabilirsin)
Video ve fotoğraf kalitesi nasıl?

O kadar çıkamam.

Video ve fotoğraf kalitesi nasıl?

Şöyle özetlenebilir, 16 Pro ile kiyaslarsam eğer iki telefonda da kamera ya basıp ayarsız şekil de fotoğraf çekersen S25u daha iyi fakat video da 16 Pro iyi ama Pro ayarlardan anlıyorsan S25u ile film bile çekersin Bu da nasıl bir kullanıcı olduğuna bağlı, ben kamera yi cok kullanan birisi değilim benim icin ekran kalitesi ve performansı önemli bu konuda bence ikisinde de S25 Ultra daha iyi.

En azından 256GB modelini alın hangisini alırsanız alın.

83 bine 15 Pro alınır mı onu da bilemiyorum, denildiği gibi. O bütçeye 16 Pro bile bulunuyor. Çok elzem değilse beklenip 17 serisine de şans verilebilir aslında. Apple yıllar sonra yenilik yapmaya karar vermiş gibi duruyor.
Zaten 256 GB'lık almayı düşünüyordum.

85 bin dediniz. Hepsiburada da var orada.
Trendyolda buldum, easycep satıyor. Sence trendyoldan alınır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı