IPhone 15 Pro geniş açı kamerasındaki siyah nokta nedir?

Jordan Barrett

Hectopat
Daha fazla  
Dikkatli bakarsanız ekranda kucuk bir siyah nokta var sol taraflarda. Acaba neden olmus olabilir?

Dikkatli bakarsanız ekranda kucuk bir siyah nokta var sol taraflarda. Acaba neden olmus olabilir?
Bir başka örnek.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    297,7 KB · Görüntüleme: 69
  • image.jpg
    image.jpg
    147,7 KB · Görüntüleme: 63
İçeri ufak bir toz girmiş gibi gözüküyor, cihazınız tamirli mi? Veya en basitinden kamerayı silmeyi denediniz mi?

Kamerayı silmeyi denedim değişmedi. Hayır herhangi bir işlem yapılmadı hiçbir yerini açtırmadım.

Kameranın muhtemelen lensinde bir toz var gibi.
Nasıl çıkarabilirim ? Çünkü telefon herhangi bir işlem görmedi.

Kamerayı silmeyi denedim değişmedi. Hayır herhangi bir işlem yapılmadı hiçbir yerini açtırmadım.

Nasıl çıkarabilirim ? Çünkü telefon herhangi bir işlem görmedi.
Yetkili serviste kamera üst camının kaldırılıp temizlenmesini isteyin. Fiyat v.s ne kadar istenir bilgim yok. Dediğinizi yapamayacaklarını söyleyip komple kamera değişimi bile yapabilirler ama bana kalırsa cihazınız işlemsiz olduğu için yetkili servis harici bir yere sokmayın.

Yetkili serviste kamera üst camının kaldırılıp temizlenmesini isteyin. Fiyat vs ne kadar istenir bilgim yok. Dediğinizi yapamayacaklarını söyleyip komple kamera değişimi bile yapabilirler ama bana kalırsa cihazınız işlemsiz olduğu için yetkili servis harici bir yere sokmayın.

Yani bunlar klasik iPhone kesin uçuk bir fiyat isterler. Toz gibi bir şey girdiyse eger basitçe halledilecek bir ismi? Ona göre halledeyim.

Nasıl çıkarabilirim? Çünkü telefon herhangi bir işlem görmedi.

Muhtemelen cihazın kendi içinde üretimde bir toz vardı ve darbe kaynaklı o toz kameraya doğru ilerledi. Apple kamera camını kaldırıp tozu alma gibi bir işlem yapmaz, doğrudan cihazı açar. Öte yandan bu tarz durumlarda bir ücret talep etmezler.

Muhtemelen cihazın kendi içinde üretimde bir toz vardı ve darbe kaynaklı o toz kameraya doğru ilerledi. Apple kamera camını kaldırıp tozu alma gibi bir işlem yapmaz, doğrudan cihazı açar. Öte yandan bu tarz durumlarda bir ücret talep etmezler.

Bu işlemi nasıl yaptırabilirim acaba? Direkt Apple'a kargo ile mi yollayayım yoksa Apple yetkili servise goturup hallettirebilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı