iPhone 15 Pro ile sıfırdan farksız 1 sene garantili MacBook Air M.2 ve iPhone 13 takaslanır mı?

Dxdias

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ:
AMD Ryzen 5 7600 Tray

İŞLEMCİ SOĞUTUCU:
Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu

ANAKART:
ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart

EKRAN KARTI:
ASUS PRIME Radeon RX 9070 XT OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

RAM:
Lexar Thor OC 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0 / AMD EXPO DDR5 Heatsink Siyah Ram (LD5U16G60C38LG-RGD)
Meslek
Teknisyen
Herkese iyi sosyaller. Şu an elimde yurt içi 15 Pro 128 16 ay garantili kutu faturalı cihaz var, pil 91karşı teklif MacBook Air M.2 8 GB 256 depo alanlı fatura kutu vs mevcut ve kutulu iPhone 13 pil 79 pilin değiştirilmesi şart diye düşünüyorum lakin telefonun faturası yok, Apple değiştirir mi faturasız bilmiyorum. Sizce bu teklif mantıklı mı? Ne yapmalıyım? Cihazların resimleri;

Dosya Ekleri

• 2.jpg
    2.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 3.jpg
    3.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 4.jpg
    4.jpg
    465,8 KB · Görüntüleme: 26
  • m1.jpg
    m1.jpg
    192,3 KB · Görüntüleme: 27
  • m2.jpg
    m2.jpg
    249,3 KB · Görüntüleme: 25
  • m3.jpg
    m3.jpg
    206,4 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü_22-11-2024_234439_www.sahibinden.com.jpeg
    Ekran görüntüsü_22-11-2024_234439_www.sahibinden.com.jpeg
    465,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Apple pili değiştirmek için fatura talep etmez ancak 79'a düşen pili değiştirmek şart mı onu bilemedim yüksek olmasa bile daha gideri var veya illaha Apple servisi mi olmalı bu sizin tercihiniz. Takasa gelirsem eğerki sizin için 120 Hz'den 60 Hz'e düşmek büyük bir olay değilse bence yapılabilir. Bu denli yüksek fiyatlı cihazları ikinci elde satmak zaten zor olduğu için nakitte para eden birkaç şeye bölmek veya daha ucuz bir şey alıp üstüne para almak bazen işe yarayabiliyor. MacBook Air için konuşmam gerekirse 6 pil döngüsü hiç yani kullanılmamış gibi bir şey bilgisayar satarken işe yarayacaktır eğer kullanamayıp satarsanız bile, iPhone 13'ü kıyaslamam gerekirse eski telefonum 13 Mini ve şuan 15 Pro kullanıyorum 60 Hz ekran dışında performansından memnun kalırsınız kötü cihaz değildir.

Apple pili değiştirmek için fatura talep etmez ancak 79'a düşen pili değiştirmek şart mı onu bilemedim yüksek olmasa bile daha gideri var veya illaha Apple servisi mi olmalı bu sizin tercihiniz. Takasa gelirsem eğerki sizin için 120 Hz'den 60 Hz'e düşmek büyük bir olay değilse bence yapılabilir. Bu denli yüksek fiyatlı cihazları ikinci elde satmak zaten zor olduğu için nakitte para eden birkaç şeye bölmek veya daha ucuz bir şey alıp üstüne para almak bazen işe yarayabiliyor. MacBook Air için konuşmam gerekirse 6 pil döngüsü hiç yani kullanılmamış gibi bir şey bilgisayar satarken işe yarayacaktır eğer kullanamayıp satarsanız bile, iPhone 13'ü kıyaslamam gerekirse eski telefonum 13 Mini ve şuan 15 Pro kullanıyorum 60 Hz ekran dışında performansından memnun kalırsınız kötü cihaz değildir.
Sizce üste bir fark almalı mıyım ?

Sizce üste bir fark almalı mıyım ?
60-67K arasında bir değer biçmek lazım sizin telefonunuz için. Alacağınız telefon 28-30K civarında bir değere sahip; bilgisayarsa 28-30K (pil kullanımı çok düşük olduğundan şansı yüksek o cihazın) gibi bir değer biçersek buna göre bir hesap yapın derim. Sıfır olarak bakarsak sizin cihazınız en düşük 78K civarında; arkadaşın cihazları ise 34,3K telefon ve 33K bilgisayarı yapıyor internet üzerinden. Bence fiyatta pazarlık da dahil edebilirsiniz, ama karşı tarafla anlaşabilir misiniz bu konuda bilemiyorum; deneyin derim.

Üzerine biraz para alsanız, iyi olabilir gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı