iPhone 15 Pro indirime girer mi?

Yani evet 16'da alabilirim ama en fazla 60kya çıkabilirim galiba indirim bekliyeceğim.
Yüksek batarya ömrü büyük ekran deneyimi sunan bir cihaz. Bence düz 16 yerine 14 plus daha mantıklı. Dediğim gibi bana göre aralarında ki tek fark yazışın güncelleme alacakları süre.

Senin seçimin ama tanıtıldıktan sonra karar vermek daha mantıklı olacaktır.

Zaten 3 gün var.

14 ve 16 arasında nasıl ufak farklar olacak 14'ün kamerası 12 MP diye biliyorum. 16, 15 Pro'ya yakın olacak diye duydum.

Zaten 3 gün var.

14 ve 16 arasında nasıl ufak farklar olacak 14'ün kamerası 12 MP diye biliyorum. 16, 15 Pro'ya yakın olacak diye duydum.
Sadece kağıt üstünde olduğunu unutmayın. Günlük kullanımda iki telefon ile aynı nesnenin fotoğrafını çekin büyük değil küçük bir fark bile görmek çok zor. Belki abartma diyeceksiniz ama İphone 7 nin kamerası günümüzde fazlasıyla yeterli

Yüksek batarya ömrü büyük ekran deneyimi sunan bir cihaz. Bence düz 16 yerine 14 Plus daha mantıklı. Dediğim gibi bana göre aralarında ki tek fark yazışın güncelleme alacakları süre.

16 alacağıma indirim beklesem sizce 15 Pro indirimi olur mu?

Önceki durumlara kıyasla her beklediğimiz vakit telefonların fiyatı uçuyor. Karar sizin kararınız tercih sizin tercihiniz ama İphone 14 plus’ı aldığınız zaman keşke 16 alsaydım demeyeceğinize eminim diyebilirim.
Açıkçası fiyat hakkında kesin konuşup sizi de yanıltmak istemem ama bence indirim yapmazlar

O zaman 55K-60K arası hangi iPhone telefonu önerirsiniz.

İphone 15 plus 59k ama bence fazla masraf yapmayıp 14 plus almak mantıklı. Dediğim gibi aralarında aman aman bir fark yok. Yeni model tercih ederim diyorsanız param var fazla versem sorun olmaz diyorsanız 15 plus. Ama ben sizin yerinizde olsam 14 plus alırım

9'unda zam geleceği ön görülüyor zaten zamdan sonra düşerse de maksimum bu seviyeye düşer bence

Eğer lisede iyi bir burs elde edersem ailemden 14 plus veya 13 istemeyi düşünüyorum

9'unda zam geleceği ön görülüyor zaten zamdan sonra düşerse de maksimum bu seviyeye düşer bence
Düşeceğine ihtimal vermiyorum

iPhone 15 serisi yerine 16 serisini bekleyip bütçe arttırmak daha mantıklı. Zaten yeni 16 serisi çıkınca diğer eski serilerde biraz biraz zamlanacak. 15 serisi sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…