iPhone 15 Pro indirime girer mi?

Yani evet 16'da alabilirim ama en fazla 60kya çıkabilirim galiba indirim bekliyeceğim.
Yüksek batarya ömrü büyük ekran deneyimi sunan bir cihaz. Bence düz 16 yerine 14 plus daha mantıklı. Dediğim gibi bana göre aralarında ki tek fark yazışın güncelleme alacakları süre.

Senin seçimin ama tanıtıldıktan sonra karar vermek daha mantıklı olacaktır.

Zaten 3 gün var.

Hocam fiyatının pahalı olacağı aşikar. Şunu da eklemek isterim iPhone 14 ve 16 arasında ufak farklar olacak. Ben X kullanıyorum arkadaşımda 13 Pro Max var ama ikimizide telefonu oyun performansı kamera performansı olarak çok yakın. Tabii ki 13 Pro Max daha iyi ama mükemmel bir fark yok.

14 ve 16 arasında nasıl ufak farklar olacak 14'ün kamerası 12 MP diye biliyorum. 16, 15 Pro'ya yakın olacak diye duydum.

Zaten 3 gün var.

14 ve 16 arasında nasıl ufak farklar olacak 14'ün kamerası 12 MP diye biliyorum. 16, 15 Pro'ya yakın olacak diye duydum.
Sadece kağıt üstünde olduğunu unutmayın. Günlük kullanımda iki telefon ile aynı nesnenin fotoğrafını çekin büyük değil küçük bir fark bile görmek çok zor. Belki abartma diyeceksiniz ama İphone 7 nin kamerası günümüzde fazlasıyla yeterli

Önceki durumlara kıyasla her beklediğimiz vakit telefonların fiyatı uçuyor. Karar sizin kararınız tercih sizin tercihiniz ama İphone 14 plus’ı aldığınız zaman keşke 16 alsaydım demeyeceğinize eminim diyebilirim.
Açıkçası fiyat hakkında kesin konuşup sizi de yanıltmak istemem ama bence indirim yapmazlar

Önceki durumlara kıyasla her beklediğimiz vakit telefonların fiyatı uçuyor. Karar sizin kararınız tercih sizin tercihiniz ama iPhone 14 Plus'ı aldığınız zaman keşke 16 alsaydım demeyeceğinize eminim diyebilirim.
Açıkçası fiyat hakkında kesin konuşup sizi de yanıltmak istemem ama bence indirim yapmazlar.

O zaman 55K-60K arası hangi iPhone telefonu önerirsiniz.

O zaman 55K-60K arası hangi iPhone telefonu önerirsiniz.
İphone 15 plus 59k ama bence fazla masraf yapmayıp 14 plus almak mantıklı. Dediğim gibi aralarında aman aman bir fark yok. Yeni model tercih ederim diyorsanız param var fazla versem sorun olmaz diyorsanız 15 plus. Ama ben sizin yerinizde olsam 14 plus alırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı