iPhone 15 Pro indirime girer mi?

pythons58

Decapat
Daha fazla  
Şu an iPhone 15 veya 14 Plus alacak bütçem var eğer kasım aralık gibi 15 Pro'lar indirime girerse 60k civarında alabilirim sizce indirime girer mi bekleyeyim mi yoksa şu an 15 alayim mi hangisi daha mantıklı olur? Hepsiburada'da şu an 67kya satılıyor.

Şu an iPhone 15 veya 14 Plus alacak bütçem var eğer kasım aralık gibi 15 Pro'lar indirime girerse 60k civarında alabilirim sizce indirime girer mi bekleyeyim mi yoksa şu an 15 alayim mi hangisi daha mantıklı olur? Hepsiburada'da şu an 67kya satılıyor.

16 serisi yaklaşık 5 gün sonra tanıtılacak onu beklemeni tavsiye ederim dostum.

14 plus bence daha makul

Benim arkadaşımda var dokunmatiği bozuldu 1 yılda ayrıca 16 serisi tanıtılacakken neden daha eski bir telefona yönelmek size daha mantıklı geldi.
Fiyatı makul İphone 16 yeni evet ama fiyatıda yeni olacak. Büyük ekran ve yüksek pil ömrü sağlayacak ayrıca fiyatıda makul bir cihaza geçmek daha akıllıca olacaktır

16 serisi yaklaşık 5 gün sonra tanıtılacak onu beklemeni tavsiye ederim dostum.

65k olacağı tahmin ediliyor eğer yılbaşına doğru indirim olursa alabilirim ama Pro'lar 3 kamera daha çok hoşuma gidiyor.

Fiyatı makul iPhone 16 yeni evet ama fiyatı da yeni olacak. Büyük ekran ve yüksek pil ömrü sağlayacak ayrıca fiyatı da makul bir cihaza geçmek daha akıllıca olacaktır.

Büyük telefon aslında daha iyi olur ama 16'lar düz model olmasına rağmen pahalı değil mi?

65k olacağı tahmin ediliyor eğer yılbaşına doğru indirim olursa alabilirim ama Pro'lar 3 kamera daha çok hoşuma gidiyor.
Hocam görünüşe aldanmamak lazım. Ben İPhone X kullanıyorum diğer telefonlar daha estetik ama para israfı. Bunun ömrü dolmadan geçmem. Görünüş bence pek önemli değil

Senin seçimin ama tanıtıldıktan sonra karar vermek daha mantıklı olacaktır.
Hocam fiyatının pahalı olacağı aşikar. Şunuda eklemek isterim İphone 14 ve 16 arasında ufak farklar olacak. Ben X kullanıyorum arkadaşımda 13 pro Max var ama ikimizide telefonu oyun performansı kamera performansı olarak çok yakın. Tabiki 13 pro max daha iyi ama mükemmel bir fark yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı