iPhone 15 Pro indirime girer mi?

Dinamik ada, işlemci dışında anlaşılabilir bir fark yok. Kameradaki farkı anlamak zor, MP kamerada çok da önemli olan bir şey değil.
Eklemeyi unutmuşum, bir de Type-C giriş avantajı.

O zaman 14 Plus alayım ekim gibi alsam fiyatı ne kadar artar?

Kesinlikle Pro model alın.

Onu alacak bütçem yok eğer kasım indirimi olursa Hepsiburada'dan alabilirim ancak ama onu beklemek ne kadar mantıklı.

Hocam imkanınız varken bence alın. Malüm Türkiye’de yaşıyoruz bu gün 10 yarın 20 lira
150 idi heralde mafia serisini almıştım şimdi 3000Tl gibi bir fiyat olmuş

Hocam imkanınız varken bence alın. Malüm Türkiye’de yaşıyoruz bu gün 10 yarın 20 lira
150 idi heralde mafia serisini almıştım şimdi 3000Tl gibi bir fiyat olmuş
1800 olmuş

Hocam imkanınız varken bence alın. Malüm Türkiye'de yaşıyoruz bugün 10 yarın 20 lira.
150 idi herhalde Mafia serisini almıştım şimdi 3000TL gibi bir fiyat olmuş.

1800 olmuş.

Büyük ihtimalle 14 Plus alacağım ama 16 çıkmadan önce almam mümkün değil artık zam mı olacak indirimmi bekleyip göreceğiz.

Şu an iPhone 15 veya 14 Plus alacak bütçem var eğer kasım aralık gibi 15 Pro'lar indirime girerse 60k civarında alabilirim sizce indirime girer mi bekleyeyim mi yoksa şu an 15 alayim mi hangisi daha mantıklı olur? Hepsiburada'da şu an 67kya satılıyor.
128 gb pro serisi onermem. Bu butceye duz seri akliniza bile gelmesin bence. Ben bu butceye s24 ultra alirdim ama iPhone istiyorsaniz sizin karariniz tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı