iPhone 15 Pro kılıf önerisi

kopkeliekmek

Hectopat
Arkadaşlar öyle ahım şahım orijinal kılıf istemiyorum şeffaf desensiz sert kılıf öneriniz var mı? Piyasada bir sürü kılıf var hangisi serttir hangisi değildir anlayamıyorum. Plastik kokmayan sert ve MagSafe logosu olmayan bir kılıf arıyorum. Yani hiçbir şekilde desen istemiyorum kılıfta. Markası olmasına gerek yok dediğim özellikleri karşılayıp nitekim ucuz olsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
pitaka-benks-spigen-buff bunlar gayet kalitelidir hocam yalnız şeffaflar her türlü bi süre sonra sararıyor bilgin olsun. (pitaka ve benks biraz yüksek fiyat ama incelik bakımından efsaneler)

Kaliteli bir ürün istemiyorsan tavsiyeye de gerek yok. Trendyola şeffaf 15pro kılıfı yaz, 100 liraya yorumu çok olanı al parçalandıkça değiştir.

Ha yok düzgün korumalı, teknolojisi olan, işlevsel özellikleri olan bir şey istiyorsan Spigen markasının tüm serileri şahane. Özellikle tough armor 2-3 metreden düşmelerde bile tık dedirtmiyor telefona. "Something you want" dayanağı, magsafe ve nfc uyumu da cabası.

gir hepsinin sitesinde var direk çıkıyor buff ve spigende tam istediğin tarz zevkine uyarsa al ama hepsibuaradaya bak bakzen daha ucuza satıyor,saygılarımla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı