Menemenmen Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 270 9 Ekim 2023 #11 blasterr dedi: 16'yı bekleyecek vaktim yok çünkü şu an telefonum yok. Genişletmek için tıkla... O zaman alın derim. Evet problemleri var ama daha yeni bir cihaz. Güncellemelerle sorunların gideriliceğini düşünüyorum.
blasterr dedi: 16'yı bekleyecek vaktim yok çünkü şu an telefonum yok. Genişletmek için tıkla... O zaman alın derim. Evet problemleri var ama daha yeni bir cihaz. Güncellemelerle sorunların gideriliceğini düşünüyorum.
yiğiteryılmaz Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #12 blasterr dedi: 16'yı bekleyecek vaktim yok çünkü şu an telefonum yok. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle 15 Pro Max alın gerçekten mükemmel ötesi eğer paranız varsa kesinlikle alın pişman olmazsınız özelliklere aldanmayın, iPhone 2 GB RAM eşittir Android 4 GB RAM.
blasterr dedi: 16'yı bekleyecek vaktim yok çünkü şu an telefonum yok. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle 15 Pro Max alın gerçekten mükemmel ötesi eğer paranız varsa kesinlikle alın pişman olmazsınız özelliklere aldanmayın, iPhone 2 GB RAM eşittir Android 4 GB RAM.
myu Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 243 Çözümler 5 9 Ekim 2023 #13 EnsarT57 dedi: Şöyle adamları direkt banlamaları lazım forumdan. Soruna gelecek olursak çok net alınır. Babama 15 Pro aldık dehşet bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Android kullanıcısı olarak düşüncem, herkese iyi akşamlar. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2023
EnsarT57 dedi: Şöyle adamları direkt banlamaları lazım forumdan. Soruna gelecek olursak çok net alınır. Babama 15 Pro aldık dehşet bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Android kullanıcısı olarak düşüncem, herkese iyi akşamlar.
The World Is Yours Attopat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 94 9 Ekim 2023 #14 EnsarT57 dedi: Şöyle adamları direkt banlamaları lazım forumdan. Genişletmek için tıkla... Nedenmiş? Kendi fikrini söyledi diye mi?
EnsarT57 dedi: Şöyle adamları direkt banlamaları lazım forumdan. Genişletmek için tıkla... Nedenmiş? Kendi fikrini söyledi diye mi?
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 9 Ekim 2023 #15 myu dedi: Ayın kraterlerine kadar Zoom yapabiliyorsun. Harika bir şey, S21 Ultra kullanıyorum müthiş kamera. Genişletmek için tıkla... Sadece zoom yapmak mı amacın?
myu dedi: Ayın kraterlerine kadar Zoom yapabiliyorsun. Harika bir şey, S21 Ultra kullanıyorum müthiş kamera. Genişletmek için tıkla... Sadece zoom yapmak mı amacın?
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.001 Makaleler 1 Çözümler 15 9 Ekim 2023 #16 iOS istiyorsanız zaten alınmaz denecek bir durum yok sorgulamaya gerek yok alın geçin bütçeniz yetiyorsa.
iOS istiyorsanız zaten alınmaz denecek bir durum yok sorgulamaya gerek yok alın geçin bütçeniz yetiyorsa.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 9 Ekim 2023 #17 Herhangi bir iPhone modelini bile sormuş olsaydın cevap yine "evet".
The World Is Yours Attopat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 94 9 Ekim 2023 #18 MzSe dedi: Sadece zoom yapmak mı amacın? Genişletmek için tıkla... Zoom harici konularda da daha iyi. Mesela bataryası. Ya da video performansı.
MzSe dedi: Sadece zoom yapmak mı amacın? Genişletmek için tıkla... Zoom harici konularda da daha iyi. Mesela bataryası. Ya da video performansı.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 9 Ekim 2023 #19 The World Is Yours dedi: Zoom harici konularda da daha iyi. Mesela bataryası. Ya da video performansı. Genişletmek için tıkla... IPhone'in bataryası daha iyi? Ve iPhone güncelleme konusunda daha üstün.
The World Is Yours dedi: Zoom harici konularda da daha iyi. Mesela bataryası. Ya da video performansı. Genişletmek için tıkla... IPhone'in bataryası daha iyi? Ve iPhone güncelleme konusunda daha üstün.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 9 Ekim 2023 #20 @myu Ayin kraterlerine zoom yapınca eline ne geçiyor acaba merak ettim gerçekten. Bilmem kaç x senin neyine yarıyor?
@myu Ayin kraterlerine zoom yapınca eline ne geçiyor acaba merak ettim gerçekten. Bilmem kaç x senin neyine yarıyor?