15 Pro max almak için gittim ve düz 15 Pro aldım. İçerik üreticisi ve sosyal medya fenomeni değilseniz 15 pro ile 15 Pro Max arasında çok bir fark yok. Elleriniz de büyük değilse tek elle vs. kullanılmıyor Pro Max. Bilginiz olsun. Bunu değerlendirip karar verip 15 Pro ya Pro Max almanızı tavsiye ederim. Düz 15 alınmaz 60 Hz ekran felan.
Kullanmadığınız telefona yorum yapmamanızı tavsiye ediyorum. %80'e kadar şarj ediyorum. Akşam 8 gibi şarj ediyorum ve gece yatana kadar 60lara düşürüyorum. 8-5 çalışıyorum. Çok yoğun Twitter ve telefon görüşmesi yapıyorum, arada Instagram'a da göz atıyorum. Şuan gece 1 ve şarj halen % 21.15 Pro için hala devam batarya sorunlarının devam ettiği yönünde geri bildirimler var. Artık Apple da bu konuda bir şey yapacağa benzemiyor. Bu yönden ne olursa olsun 15 Pro Max almasının daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Eğer ekran büyüklüğü veya ağırlık gibi konular çok problem olursa da 16 Pro çıktığında telefonunu 15 Pro'ya göre daha yüksek bir değerde satıp 16 Pro'ya da daha düşük bir farkla geçebilir.
Kullanmadığınız telefona yorum yapmamanızı tavsiye ediyorum. %80'e kadar şarj ediyorum. Akşam 8 gibi şarj ediyorum ve gece yatana kadar 60lara düşürüyorum. 8-5 çalışıyorum. Çok yoğun Twitter ve telefon görüşmesi yapıyorum, arada Instagram'a da göz atıyorum. Şuan gece 1 ve şarj halen % 21.
Kısacası sorun felan yok. Bununla ilgili bildirimi yapanlar olabilir. Binlerce cihaz arasında hatalılar olabilir. Pro Max alıp da şikayet eden vardı mesela bir arkadaşım. Telefonu gönderdi ve sıfır verdiler bataryasında problem çıktı.
Kullanılmayan cihazlara sağdan soldan bir şeyler okuyup yorum atanlara karşı sakin kalamıyorum.
burada daha önceden de bu sorunun var olduğu ile alakalı bir bilgi vermeye çalışmıştım.15 Pro için hala batarya sorunlarının devam ettiği......
Şuan iPhone 11 kullanıyorum. Bunu tek elle kullanmaya öyle böyle alıştım ama tek elle rahat kullanamıyorum. Pro modeli gözüme küçük geldi. Hem de artık büyük telefon kullanmak istiyorum.15 Pro max almak için gittim ve düz 15 Pro aldım. İçerik üreticisi ve sosyal medya fenomeni değilseniz 15 pro ile 15 Pro Max arasında çok bir fark yok. Elleriniz de büyük değilse tek elle vs. kullanılmıyor Pro Max. Bilginiz olsun. Bunu değerlendirip karar verip 15 Pro ya Pro Max almanızı tavsiye ederim. Düz 15 alınmaz 60 Hz ekran felan.
Telefonu yurtdışından alacağım. Yurtdışından alınınan telefonları burada satabiliyor muyuz?15 Pro için hala devam batarya sorunlarının devam ettiği yönünde geri bildirimler var. Artık Apple da bu konuda bir şey yapacağa benzemiyor. Bu yönden ne olursa olsun 15 Pro Max almasının daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Eğer ekran büyüklüğü veya ağırlık gibi konular çok problem olursa da 16 Pro çıktığında telefonunu 15 Pro'ya göre daha yüksek bir değerde satıp 16 Pro'ya da daha düşük bir farkla geçebilir.
Ben arka kamerada netleme sorunu, ön kamerada karanlık çekme sorunu olduğunu söyleyen videolar gördüm. Sizde böyle bir problem var mı?Kullanmadığınız telefona yorum yapmamanızı tavsiye ediyorum. %80'e kadar şarj ediyorum. Akşam 8 gibi şarj ediyorum ve gece yatana kadar 60lara düşürüyorum. 8-5 çalışıyorum. Çok yoğun Twitter ve telefon görüşmesi yapıyorum, arada Instagram'a da göz atıyorum. Şuan gece 1 ve şarj halen % 21.
Kısacası sorun felan yok. Bununla ilgili bildirimi yapanlar olabilir. Binlerce cihaz arasında hatalılar olabilir. Pro Max alıp da şikayet eden vardı mesela bir arkadaşım. Telefonu gönderdi ve sıfır verdiler bataryasında problem çıktı.
Kullanılmayan cihazlara sağdan soldan bir şeyler okuyup yorum atanlara karşı sakin kalamıyorum.
İlk aldım ve eve geldim. Yanımda bir arkadaşım da benimle aynı anda Pro Max aldı. Selfie çektik ön kameradan. İkimizin kamerası da sanki böyle iPhone XS ile felan çekilmiş gibi oldu. Sonra o gece güncelleme geldi ve ertesi gün tekrar denedik hem Pro hem de Pro Max düzeldi. Arka kamerada hiç problem yoktu. Ön kameradaki sorun da aldığımın günün ertesinde düzeldi.Ben arka kamerada netleme sorunu, ön kamerada karanlık çekme sorunu olduğunu söyleyen videolar gördüm. Sizde böyle bir problem var mı?
Satarsınız ama fiyatı epey bir düşer. Türkiye cihazı gibi olmaz. Yurtdışı telefon alma şansım vardı ama ben tercih etmiyorum. iPhone 11 de benim Türkiye malı idi ve Vatan Teknosa vs. bu telefona 12.000 TL veriyor 3.000 TL de Apple desteği var. İkinci eli örneğin 15.000 TL'ye geliyor. Yurt dışı olsaydı böyle bir şans olmayacaktı. Türkiye cihazının değeri devasa daha iyi yurt dışı ürününden.Telefonu yurtdışından alacağım. Yurtdışından alınınan telefonları burada satabiliyor muyuz?