Olması gereken değişikliği anlatır mısınız? 15 serisine kadar kameralarda hiç bu kadar lens seçeneği eklenmedi burada lenslerin yenilenmesinden bahsetmiyorum yeterinde değişiklik olmayabilir ancak en kayda değer değişikliği 15 Pro Max yaşadı. 5xden ziyade 28mm gibi önemli aralıklar günlük kullanımda çok daha önemli ayrıca periskop sistemin 15 Pro modeline de sığdırılamaması Pro Max'teki kamera sisteminin ne kadar geliştiğini gösteriyor. Olaya tek gözden baksanız bile 13 Pro ile 14 Pro arasında olmayan farkı 15 Pro'da rahatlıkla görürsünüz.
Dostum papağan gibi benim dediğimi söylemene gerek yok. Tamam ben de söyledim üstteki mesajımda evet en büyük fark 5X telefoto, O da 15 Pro Max'te var sadece. 13 Pro'dan 14 Pro'ya geçişteki değişikleri ben sayayım sana:
-Çentik gitti dinamik ada geldi.
-Güneş ışığı altında ekran parlaklığı nit değeri ciddi derece artırıldı.
-Ana kamera 48MP oldu (13 Pro'da 12MP)
-Photonic Engine
-Hareket modu eklendi
-Hep açık ekran özelliği geldi.
-Kaza algılama özelliği geldi.
Ya zaten ana kameranın 48MP'e zıplaması Apple'da büyük devrimdir, çentiğin gidip yerine dinamik ada gelmesi de büyük devrimdir. Android'lerde asırlardır olan özellik hep açık ekran gelmesi de önemli özelliktir. Olması gereken değişiklikleri anladın mı şimdi? 14 Pro'dan 15 Pro'ya geçerken ne oldu say bana? Ekranda şu oldu de, diğer kameralarda şu oldu de? Dinamik ada değişti, küçüldü de? Say böyle bana sen de. Olduysa aydınlat Technopat alemini.
15 Pro'dan 16 Pro'ya geçişte ne bekliyoruz?
-Yapay zeka( 16 Pro'yu ayıran 15 Pro'da olmayan şeyler olacak elbette özellikle kamerada)
-Telefoto kameranın 48MP olması
-Yeni ekran boyutları
-Daha parlak ekran
-Düşük ışık ve gece modunda iyileştirmeler
-Hem Pro hem Pro Max'te Sony'den alınan lenslerle 5X telefoto olayının artık Pro ile Pro Max arasında fark olmadan konumlandırılmasını.
Yani gibi gibi aç oku sızıntıları. Olması gereken şeyleri anladın inşallah kimsenin 4. kamerayı beklediği yok.