iPhone 15 Pro Max almak mı yoksa 16 Pro Max'i beklemek mi?

İlk olarak hocam tasarım beğenilse bile yenilik olmalı. Sonuçta iPhone 11 Pro Max'le aynı tasarımı kullanıyorsun halen. Beğenilecek bir tasarım yapılabilir hep aynı yola devam edilmez sırf beğenildiği için. 2. si Android tarafı işlemci konusunda geçti. Geekbench testlerine bakmayın siz. Daha yeni gelecek MediaTek işlemcileri var. Bir de Samsung yapay zekayı iyileştirmek adına One UI 6.1.1 güncellemesini yayınlayacak. Samsung şu an yapay zekaya en çok önem veren şirket. S25 serisinde daha da geliştirecekler. Apple'ın 1 seride Android tarafını geçebilmesi için çok iş yapması lazım onu da ben Apple'dan beklemiyorum.

Hocam testlere bakmadan nasıl yorum yapalım bizzat iki cihazı da incleme fırsatı buldum ikisi de çok güçlü cihazlar işlemcilerinin arasındaki farklar günlük kullanımda anlaşılamaz bence çünkü ikisi de o işleri çok rahat çıkarabilir. Samsung şu an yapay zeka konusunda önde bakalım ileride ne olacak.
Tasarım konusunda ise size çok katılmıyorum tasarım markanın imzasıdır genelde büyük şirketler genelde minimal değişiklikler haricinde tasarım değişikliğine gitmez bence de gitmemelidir. Marka bazında bakmıyorum gerek Samsung gerek Apple ergonomi ve görsel olarak iyi bir tasarım üzerinden devam ettiği sürece tasarım değiştirmenin çok bir esprisi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı