iPhone 15 Pro Max çalındı

Allahtan arkadaşımla beraberdim çantaları üst üste bırakıp denize girmiştik, dakikada bir de bakıyoduk fakat tam denizden çıkıcakken farkettim ki havlumuz yerdeydi ve sadece benim çantamı alıp gitmişlerdi. Arkadaşımınkide çalınsa büyük ihtimalle çok zor eve dönerdik.

Küfür yasak mı burda
Anladım hocam geçmiş olsun umarım bulunur cihazınız.
Hocam şimdi ios 18.5'e jailbreak atılabiliyormu atılamıyormu onu merak ediyorum.

Son düzenleme:
Allah'tan arkadaşımla beraberdim çantaları üst üste bırakıp denize girmiştik, dakikada bir de bakıyorduk fakat tam denizden çıkacakken fark ettim ki havlumuz yerdeydi ve sadece benim çantamı alıp gitmişlerdi. Arkadaşımınkide çalınsa büyük ihtimalle çok zor eve dönerdik.

Küfür yasak mı burada

Hocam şimdi iOS 18.5'e Jailbreak atılabiliyor mu atılamıyor mu onu merak ediyorum.

Daha yeni çıktığı için atılmayabilir hocam hemen. Bundan dolayı son güncellemeler daha iyidir.

Yani gerçekten midem bulanıyor artık. Öncelikle çok geçmiş olsun. Hırsızın telefonun içini henüz açmamış olma ihtimali var. Kaldı ki cihaz parçalanıp satılmış ve maddiyata dönüştürülmüş olsa dahi polis nasıl aksiyon almaktan aciz olabilir akıl erdiremiyorum. Ortada hırsızlık suçu var polis sadece geçmiş olsun dileyebiliyor. Korkunç bir düzen gerçekten.

Yabancı cihazınızın e devlet üzerinden IMEI kaydını yaptıysanız BTK'nın işlem yapabiliyor olması gerekiyor. IMEI kaydı yaptırmadıysanız telefonun son konumunu Bul üstünden görebilirsiniz ancak cihazı ayırdıktan sonra bul da çalışmayacaktır. BUL için iCloud hesabınıza girmeniz gerekiyor mu ondan da emin değilim, tanıdığınız birinin cihazına iCloud e-postasını girince gözükür mü deneyebilirsiniz. Önceden paylaşmış olmak gerekiyor da olabilir. Evde başka Apple cihazı var mı?

Bu gibi durumlarda suçlu bulunduğu zaman maddi yaptırıma uğratılabiliyor mu bilmiyorum. EN azından parasını kurtarsanız kârdır.

Apple ama bu konuda iyi yol aldı kolay bir şekilde yapamazlar. Ve telefon 15 Pro Max güncel ve yeni bir cihaz.

Dostum iOS 18.5 gibi sürümlerin Jailbreak'ları bypassları çoktan çıktı. Siz Apple'ı bu kadar çok iyi sanmayın. iOS 18.5 de 1-2 LGBT duvar kâğıdı ve 1-2 açık harici bir şey değişmedi zaten. Çok kolayca kırarlar tabii anlaması lazım adamın. Apple bunun önüne geçse yıllar önce geçerdi zaten.

Yani gerçekten midem bulanıyor artık. Öncelikle çok geçmiş olsun. Hırsızın telefonun içini henüz açmamış olma ihtimali var. Kaldı ki cihaz parçalanıp satılmış ve maddiyata dönüştürülmüş olsa dahi polis nasıl aksiyon almaktan aciz olabilir akıl erdiremiyorum. Ortada hırsızlık suçu var polis sadece geçmiş olsun dileyebiliyor. Korkunç bir düzen gerçekten.

Yabancı cihazınızın e-Devlet üzerinden IMEI kaydını yaptıysanız BTK'nın işlem yapabiliyor olması gerekiyor. IMEI kaydı yaptırmadıysanız telefonun son konumunu bul üstünden görebilirsiniz ancak cihazı ayırdıktan sonra bul da çalışmayacaktır. Bul için iCloud hesabınıza girmeniz gerekiyor mu ondan da emin değilim, tanıdığınız birinin cihazına iCloud e-postasını girince gözükür mü deneyebilirsiniz? Önceden paylaşmış olmak gerekiyor da olabilir. Evde başka Apple cihazı var mı?

Bu gibi durumlarda suçlu bulunduğu zaman maddi yaptırıma uğratılabiliyor mu bilmiyorum. En azından parasını kurtarsanız kârdır.

Hocam keşke sadece telefon çalınsa, direkt çantayı alıp gitmişler ne yazık ki. Cüzdan da içindeydi yani şimdi tek tek her kartı iptal ettirdim. Hepsini çıkartmakla uğraşması var bir de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı