iPhone 15 Pro Max ekranı akıcı değil

AMDİslemci

Hectopat
Daha fazla  
120 Hz cihazdan geçtim. IPhone'da 120 Hz ayarlı ama ekran yavaş hissediriyor. Yavaş kayıyor gibi. Üzerinde ucuz ekran koruyucu mevcut. Ondan olabilir mi?

Düşük güç modu açıksa kapat.
Cihazın toplama olup olmadığına veya yenilenmiş ise hangi parçaların değiştiğine bakmak için 3U Tools programını indirip sorgulat derim. Dediğin durum genelde yan sanayi ekran şikayetlerinde oluyor.

iPhone ekranları sürekli 120 Hz değil. ProMotion var 10-120 Hz arası değişiyor. Sürekli 120 Hz çalışan bir cihazdan geçtiyseniz fark olmuş olabilir ama hemen alışırsınız diye düşünüyorum. Sanırsam bu özellik kapalı telefonda. Kontrol etmen için, Ayarlar-Erişilebilirlik-Hareket, en alt bölümde Kare Hızını Sınırla seçeneğinin açık veya kapalı olup olmadığına bakın.

iPhone ekranları sürekli 120 Hz değil. Promotion var 10-120 Hz arası değişiyor. Sürekli 120 Hz çalışan bir cihazdan geçtiyseniz fark olmuş olabilir ama hemen alışırsınız diye düşünüyorum. Sanırsam bu özellik kapalı telefonda. Kontrol etmen için, ayarlar-erişilebilirlik-hareket, en alt bölümde kare hızını sınırla seçeneğinin açık veya kapalı olup olmadığına bakın.

Kapalı.

Cihazın toplama olup olmadığına veya yenilenmiş ise hangi parçaların değiştiğine bakmak için 3U Tools programını indirip sorgulat derim. Dediğin durum genelde yan sanayi ekran şikayetlerinde oluyor.

2. el aldım cihazı ama ayarlarda değişen parça yok.

iPhone ekranları sürekli 120 Hz değil. Promotion var 10-120 Hz arası değişiyor. Sürekli 120 Hz çalışan bir cihazdan geçtiyseniz fark olmuş olabilir ama hemen alışırsınız diye düşünüyorum. Sanırsam bu özellik kapalı telefonda. Kontrol etmen için, ayarlar-erişilebilirlik-hareket, en alt bölümde kare hızını sınırla seçeneğinin açık veya kapalı olup olmadığına bakın.

Aynen S22 de hep 120 Hz onun ıcın galiba.

Değişen olsa da gözükmez çip takılıyor.

Anladım bakarım programdan ama Apple kontrol etti sıkıntı yok dedi.

Ben iPhone ilk defa kullanıyorum android‘e göre kaydırma hissi birtık daha farklı alışma süresi olacak android‘deki gibi ekran daha akıcı değil iOS‘da birtık daha yavaş geçişler ya da benim cihazimda öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı