iPhone 15 Pro vs 15 Pro Max

Dostum pro Max çok farklı bir telefon kamerası çok daha iyi kesinlikle ve bataryası muazzam ama 2. Ele çok dikkat etmen lazım yüzde 100 pile kanma iyice araştır gerçekten temizse pro Max kesinlikle

Hocam Pro ne kadar ekran süresi sağlıyor pm ne kadar sağlıyor?

Gündelik kullanımda Pro Max'ler lafın gelişi değil gerçekçi olarak diyorum 1 ila 2 saat arasında fark ettiriyor Pro modele göre. Pro model de bir günü rahatlıkla çıkarıyor.

15 pro max kullanıyorum bende satın almadan önce 2 model arasında kalmıştım 15 pro ve pro max size şunu söyleyebilirim 15 pro max in kamera konusunda 15 prodan tek farkı daha uzağa zoom yapabilmesi ve biraz daha kaliteli çekmesi batarya konusunda 15 pro tatmin etmeyebilir eğer telefon ile gün içinde çok haşır neşirseniz 15 pronun pili hızlı biter çünkü 120 Hz lik ekran pili daha hızlı tüketiyor doğal olarak yani arada ikinci el gibi bir muhabbet olmasa 15 pro max önerirdim gayet memnun eder fakat ikinci elde birşey satın alırken çok dikkat etmeniz gerekiyor içinizin rahat etmesi açısından sıfır 15 prolara da göz atabilirsiniz pil hariç günlük kullanımda size çok birşey farkettirmeyecektir.

15 Pro Max kullanıyorum. 8 saat falan ekran süresi alıyorum. Pro modeli hem çok küçük hem de kasasına göre kamera fazla büyük duruyor. İnce çerçeve ve küçük ekrandan dolayı eliniz sağına soluna değebilir ekranın. Eğer çok temizse ve garantisi devam ediyorsa kesinlikle Pro Max alın. Hem arada hafıza-optik zoom farkı olacak. 5X ile 3X cidden farkediyor.

Konu eskiymiş kusura bakmayın. Yeni hortlamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı