iPhone 15 Pro Max ile internete bağlanılmıyor

Kaskocu

Picopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 4-5 aydir iPhone 15 Pro Max (iOS 18.1) kullanıyorum ve evimdeki internete bağlanamıyorum. Şifreyi doğru girmeme rağmen şifre yanlış diyor. QR'la da deniyorum ve yine girmiyor. Dün bir şekilde girmiştim ama ağ da çok sık kopmalar oluyor ve çok kötu çekiyor. Bilen varsa serisinden yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Biraz daha sadelestirerek anlatir misin ne yapmam gerek.

Her yerde goruyorum herkes bir cozum olarak sunuyor ama isime hiç yaramiyor 10 belki de 20 defa yaptim modemin konumunda bir skinti olabilir.
Bende modemin konumunda bir sıkıntı yok. 50 tane cihaz bağlı bir tek bende kopuyor. Benim hesabıma bağlı bu 2 cihazda sorunu yaşadığım için, telefon da daha 1 senelik değil ayarların senkronizasyonu ile alakalı diye düşünüyorum ama hangi ayar? Sabit ip filan da verdim. Hatta 4-5 ay önce modem de yenilendi.

Benim de iPad9 ve 15'te de kafasına göre Wi-Fi bağlantısını kesiyor. Duayenlerin önerdiği gibi ağ ayarlarını sıfırladım biliyor musunuz?

Arkadaşlar ayni sıkıntı benim 8 Plus'umda da vardı ikinci el almıştım veren adam telefonu bayağı sıkıntılı verdi neyse bende de cekmiyordu bazen bir saate yakin modemin yaninda Wi-Fi acik geziyordum bile kopma oluyordu gittim telefoncuya dedi telefonun ust sol tarafinda bir parça eksik dedi Wi-Fi ve Bluetooth'un ustunde. Bakti 8 Plus'un parcasini bulamadi 7 Plus'un denedi parcasini o oldu şu an Wi-Fi Bluetooth da hiç sıkıntı yok ilgilenenler icin ise yarayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…