iPhone 15 Pro Max kendi kendine titriyor

• Konuyu başlatan Excel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 6.834

Excel

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi telefonum bazen uygulamalar içinde gezinirken kendi kendine titriyor. İlk başta çok üstüne düşmedim ama şu an rahatsız oluyorum. Günde 2 3 defa nadiren oluyor arka planda telefon titreşiyor sanki. Telefon modeli 15 Pro Max.

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi telefonum bazen uygulamalar içinde gezinirken kendi kendine titriyor. İlk başta çok üstüne düşmedim ama şu an rahatsız oluyorum. Günde 2 3 defa nadiren oluyor arka planda telefon titreşiyor sanki. Telefon modeli 15 Pro Max.

Telefonun kendi özelliği o. Mesela bazı oyunlarda hasar alınca telefon titriyor.

Telefon sessizdeyken bildirim titreşimi olabilir.

Telefonun kendi özelliği o. Mesela bazı oyunlarda hasar alınca telefon titriyor.
İnstada veya WhatsApp da ve Gmail de gezinirken de oluyor bazen bildirim gelmese dahi oluyor bu. Yani normal mi?
Telefon sessizdeyken bildirim titreşimi olabilir.
telefon hep sessizde hocam ondan mı acaba bildirim gelmese de arada günde 2 3 defa belli aralıklarla titreşiyor arka plandan

İnstada veya WhatsApp da ve Gmail de gezinirken de oluyor bazen bildirim gelmese dahi oluyor bu. Yani normal mi?

telefon hep sessizde hocam ondan mı acaba bildirim gelmese de arada günde 2 3 defa belli aralıklarla titreşiyor arka plandan
Bir ihtimal yazılımsal olabilir, veya titreşim motorunda bir sorun vardır. Servise götürünüz.

Şu anda 15 Pro kullanıyorum bende sadece Instagram'da oluyor. Daha öncesinde 11 kullanıyordum yine sadece Instagram'da oluyordu. Mesela Reels izlerken hiçbir bildirim gelmemesine rağmen bildirim gelmiş gibi bir titreme oluyor. Yazılımsal diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı