iPhone 15 Pro Max kullanıcı deneyimlerim

Bu incelemeyi adı sanı profil fotosu her şeyi Apple olan bir çocuk yapmış o yüzden eksi yön beklemeyin.

Bayağı objektif olmuş seni tebrik ediyorum. Zaten profili incelediğimizde ağır Apple fan boyluğu belli oluyorda neyse. Bende aynı şekilde değişim yaptım arkadaşın bahsettiği Allah'ım neler oluyor 60 Hertz'den sanki 160 Hertz'e geçtim gibi olayların bir gramını yaşamadım. 14 Pro'lardaki 120 Hertz ne ise bu telefondakide aynısı. Zaten Hertz değişmiyorsa bir telefonun akıcılığının değişmesi mümkün olan bir şey değildir. Arkadaşın psikolojik olarak öyle hissettiğini düşünüyorum. Ayrıyeten bazı yerlerde aşırı saçmalamış örneğin eski telefonumda 40GB dosyayı yarım saatte indirirken şimdi 10 dakikada indiriyorum gibi gibi. Demek ki bende bilgisayarıma daha güçlü bir işlemci taksam ekran kartını biraz yükseltsem indirme hızlarım uçacak buradan bunu çıkarabiliriz işlemci gücünün artışı telefonun hızlanışı = download Speed voav

Keşke iPhone 14 PM hediye edecek bir kardeş bende de olsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…