iPhone 15 Pro Max kullanıcı deneyimlerim

Öneriniz için teşekkür ederim ama benim ifadeyi kimin için kullanacağıma siz değil ben karar veririm.

Hayırlı olsun. Ekran koruyucu arayışındayım ben de 15 pro için olanı var mı? Link atabilirsen bi araştırmak isterim nasıl bir şey diye

Böyle olacağı belliydi zaten 13 le 14 arasında çok bir fark yoktu. 15 te farklı şeyler olacağı belliydi. Bende 14 pro max kullanıyorum ama yurt dışı cihaz 3 sene kullanacağız galiba.

Tek rakibi çıkacak olan S24 Ultra değil bir de Xiaomi 14 Ultra var.

Ben öyle bir Marc'a tanımıyorum hocam kendileri kim acaba telefon falan mı üretiyorlar veya öyle mi sanıyorlar şey değil mi ben sami kullanıyorum şarjı 30 gün gidiyor.

Ya kimse kusura bakmasın alınmasın da, şu telefona bu para verilmez gerçekten. Yani bir telefona bu kadar para verilmemeli.

Hocam hadi gel şu kaba bir tabiri kullanalım benim için bu para tezek var mı başka soru?

Ne anlatıyorsun sen her telefonun kendine göre kalitesi mevcut bu forumda kim ne düşünüyor ise yazar buna kimse karışamaz mecazi bir şekilde de konuşms dalga yeri değil burası yaşından utan tabii 14 yaşında değilsen durum daha da vasat.

Telefonun 1200$ olduğunu unutuyoruz aslında pahalı falan değil. Amerika da bir doktor 300k$ kazanıyor bir yılda. 1200$ +kdv 1310 $ falan.
Hocam Türkiye'de yaşayan insanlar için aynı şey geçerli değil zaten forumdaki çoğu insan Türkiye fiyatları için yorum yapıyor.

Hocam Türkiye'de yaşayan insanlar için aynı şey geçerli değil zaten forumdaki çoğu insan Türkiye fiyatları için yorum yapıyor.
Ayrıca Amerika'da 1200$ ucuz da değil hiçbir telefon fiyatı o kadar değil iPhone hariç bakarsanız

Doğru diyorsun diğer markaların kafa telefonlarını takip etmiyorum. Fakat apple 15 pro ile her yıl dünyanın en iyi işlemcisine sahip telefon diye ürünü çıkardığında rakiplerinde samsung oneplus xiaomi huawei vs. onların kafa telefonları 800-1000$ seviyesinde değil mi? Apple bir tık daha pahalı olabilir oda sunduklarıyla bir adım öne çıkıyorsa diğer telefonlardan bir sorun yok. Çok takip etmiyorum. Ben apple hayranıda değilim geçen sene USA den akrabam aldı 14 pro max 25 bin liraya falan gelmişti kayıt dahil. Burda da vardı 25 bin liraya telefonlar.

Anladım hocam siz de haklısınız. Bende Çorum'dayım ama yaş 16.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…