Yorumunuz için teşekkürler hocam, 16 pro planlıyorum fakat maksimum verebileceğim bütçe 87-88 arası. O yüzden 15 pro max almayı düşünmüştüm.Dövizlerde ekstrem bir artış söz konusu olmadığı için yeni çıkacak iPhone modellerinin fiyatlarının çok fazla artacağını düşünmüyorum. İmkanınız varsa 16 Pro veya Pro Max modellerini bekleyin hocam. Zira yeni AI ve ekstra bazı özellikler 16 Pro ve Pro Max özelinde olacak gibi görünüyor.
aynen hocam büyük telefon pek sevmem normalde fakat 15 serisinin en iyisi olsun olursa diye düşünmüştümBen olsam bataryası ve büyük ekranı için 15 Pro Max alırdım. Küçük ekran seviyor ve batarya aşırı önemli değil diyorsanız 16 Pro'yu beklemek mantıklı olur.
teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için o zaman ön sipariş dönemini bekleyeyim16 bekle derim kardeşim. Bende 15 pro max var. Kesinlikle 16 bekle. 15 serisini geçiştirme amaçlı yapmışlar diyebilirim.
Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için o zaman ön sipariş dönemini bekleyeyim
fiyat meselesi var hocam yani benim bütçe 85-88, umarım yeni modellerde prolar 85 civarı olursa alınabilir olur15 serisi olmasa da olurdu. 16'yı beklemek çok doğru karar.
Fiyat meselesi var hocam yani benim bütçe 85-88, umarım yeni modellerde Pro'lar 85 civarı olursa alınabilir olur
beklemek gerek mi bundan dolayı bilemedim hocam ön siparişte 80-90 arası bir fiyat olursa o şekilde lmayı düşünebilirim fakat önceki modelin fiyatlar değişir mi bilmiyorum16 Pro ilk çıktığında olmayabilir belki ama çıktıktan 1 ay sonra sabitlenir 80-85e.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.