iPhone 15 Pro Max, Oppo adaptörü ile şarj edilir mi?

damndaniel

Kilopat
Elimde şu an 33 wattlık bir orijinal adaptör var ve 15 Pro Max aldım. Yeni adaptör gelene kadar bununla şarj edersem bir sorun olur mu?

Hocam bilmeden yorum yapmayın. Farklı şarj cihazında şarj edildiğinde pil sağlığı düşüyor.

O yüzden mi neredeyse 1 yıldır kullandığım, 300+ pil döngüsü olan telefonum hala %99 pil sağlığında?

Gereksiz yere marka bağımlısı olmaya gerek yok. Apple adaptörü kullanılması gerekli olmadığı gibi zorunlu da değil. Boş yere 250-300 liraya alınabilecek ürünlere 700-800 lira veriyor insanlar yaptığınız yorumlar yüzünden.

Son düzenleme:
Oppo şarj aleti mi kullanıyorsunuz?

Oppo şarj aleti mi kullanıyorsunuz?
"Oppo şarj aleti" kullanmıyorum, hatta 33W'tan daha yüksek watta sahip bir şarj aleti kullanıyorum. Yanında magsafe şarj aleti de kullanıyorum. Onun yanında baseus kablosuz powerbankini de kullanıyorum. Önemli olan %20 ile %80 arasında sağlıklı şekilde şarj etmek.

Oppo şarj aletinin Apple MFi sertifikası var mı?

O yüzden voltaj dengesizlikleri yüzünden şarj entegreleri bozuluyor. Bilmeden konuşmayın.

O yüzden voltaj dengesizlikleri yüzünden şarj entegreleri bozuluyor. Bilmeden konuşmayın.
Ne zamandan beri iPhone kullandığımı nereden biliyorsunuz da bilmeden konuşmayın diyorsunuz? Apple şarj aleti kullanılması zorunlu olmadığı halde gelip burada şarj entegresi bozuluyor diyorsunuz. Saçma sapan markalı saçma sapan başlıklar/kablolar kullanılmasından bahsetmiyor konu sahibi. Oppo'nın 33W'lık şarj aletini kullanmaktan bahsediyor.

Şarj entegereleri BİM'den alınan 15 liralık adaptörler yüzünden bozuluyor. Adaptör kaliteli olduktan sonra markanın çok da bir önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…