IPhone 15 Pro Max pil sağlığı 3 ayda %99'a düştü

Serkovic

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, Haziran ayında almıştım cihazı sıfır olarak. Bugün baktım pil sağlığı %99a düşmüş. Sizce normal mi? Telefonu asla şarjda kullanmıyorum, %20nin altına sadece 1 kere düştü onun dışında ya %20deyken ya da üzerindeyken şarja taktım. İyileştirilmiş pil şarjını kullanıyorum ve adaptör ve kablo orijinal. Apple canlı destekle iletişime geçtim, telefona test gönderdi baktı gayet normal dedi. Şarj döngüsü 62. Sizce normal mi?

Sandığımdan biraz ekran bir düşüş yaşanmış ama anormal bir durum yok.

62 döngüde %99 olması ilginç geldi. Pil üretim tarihiniz nedir? Ben X'de milletin 250 döngüde hala %100 olduğunu görüyorum ve bizim evde benim döngü 45, sağlık: 100. bir de 70 döngüye yakın telefon var onun da sağlığı 100.

Mart 2024müş hocam pil üretim tarihi.

Normal değil. %20'de takıp %100'de mi aldınız? Böyleyse hata. 20-%80 sınırında kullanmanız gerekiyor. %80 sınırı seçin yani. Ayrıca yazılım güncellemelerini de düzenli olarak yaptıysanız bu seviyeye düşmesi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…