IPhone 15 Pro Max pil sağlığı 3 ayda %99'a düştü

Biraz erken düşmüş %99'a. Normalde biraz daha daha geç düşer. Yine de çekinmeniz gereken bir durum yok, normal denilebilir. Bundan sonra çok daha hızlı düşecek, şimdiden kendinizi hazırlayın.

14 Pro Max kullanıyorum 2 yıldır. Mümkün olduğunca %20-80 kullanıyorum, dışarı çıkmam gerektiğinde %100 yapıyorum ama yine de %20 altına düşürmüyorum. Aldığımdan yaklaşık 16 ay sonra, bu sene şubat ayında %99'a düştü cihazım ilk defa. Yaklaşık 7 ay sonra bugün ise pil sağlığı %90. %99 oldu mu gerisi acayip hızlı geldi. Bu herkeste bu şekilde oluyor.

Benim de kullanım senaryom sizinkine benzer. Gün içi Instagram, WhatsApp, YouTube falan. Çoğu zaman %100 şarjı bitiremiyorum bir günde. Oyun oynamam hiç, aldım alalı 1 tane oyun yüklemedim telefona.

Ne kadar dikkat ederseniz edin o sağlık düşecek. Hele %99'a düştükten sonra çok daha hızlı düşecek. Çok kafanıza takmayın. %80 oldu mu bataryayı değiştirip devam edersiniz.

Bu batarya işi ya şans işi ya da ben bir yerde hata yaptım bilmiyorum hocam :D ama dediğiniz gibi çok önemli değil, %80'lere düştüğünde servise götürürüm. Ankara'da direkt Apple servis var mı yok mu bilmiyorum tabii...

15 pilleri 14 pillerinden 2 kat daha dayanıklı. Arkadaşın pili o kadar hızlı erimez diye düşünüyorum.

1726418319441.png

Kısacası bu kadar hızlı düşmemesi gerekiyordu değil mi?

Yazılım olduğu için sağı solu belli olmaz. Düştü diye de sürekli düşmeye devam etmez. Yani hiç kafana takmadan kullan. 20 80 bile yapmana gerek yok eğer 20 100 ihtiyacın varsa. Zaten garanti ettiklerinin haricinde bir şey olursa bedava yeni pil sahibi olursun.

Arkadaşlar merhaba, Haziran ayında almıştım cihazı sıfır olarak. Bugün baktım pil sağlığı %99a düşmüş. Sizce normal mi? Telefonu asla şarjda kullanmıyorum, %20'nin altına sadece 1 kere düştü onun dışında ya %20'deyken ya da üzerindeyken şarja taktım. İyileştirilmiş pil şarjını kullanıyorum ve adaptör ve kablo orijinal. Apple canlı destekle iletişime geçtim, telefona test gönderdi baktı gayet normal dedi. Şarj döngüsü 62. sizce normal mi?

Hocam şimdi baktım benim de düşmüş üstelik benim durumum sizden daha kötü.
1726761168731.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı