Daha fazla
Biraz erken düşmüş %99'a. Normalde biraz daha daha geç düşer. Yine de çekinmeniz gereken bir durum yok, normal denilebilir. Bundan sonra çok daha hızlı düşecek, şimdiden kendinizi hazırlayın.
14 Pro Max kullanıyorum 2 yıldır. Mümkün olduğunca %20-80 kullanıyorum, dışarı çıkmam gerektiğinde %100 yapıyorum ama yine de %20 altına düşürmüyorum. Aldığımdan yaklaşık 16 ay sonra, bu sene şubat ayında %99'a düştü cihazım ilk defa. Yaklaşık 7 ay sonra bugün ise pil sağlığı %90. %99 oldu mu gerisi acayip hızlı geldi. Bu herkeste bu şekilde oluyor.
Benim de kullanım senaryom sizinkine benzer. Gün içi Instagram, WhatsApp, YouTube falan. Çoğu zaman %100 şarjı bitiremiyorum bir günde. Oyun oynamam hiç, aldım alalı 1 tane oyun yüklemedim telefona.
Ne kadar dikkat ederseniz edin o sağlık düşecek. Hele %99'a düştükten sonra çok daha hızlı düşecek. Çok kafanıza takmayın. %80 oldu mu bataryayı değiştirip devam edersiniz.
Bu batarya işi ya şans işi ya da ben bir yerde hata yaptım bilmiyorum hocamama dediğiniz gibi çok önemli değil, %80'lere düştüğünde servise götürürüm. Ankara'da direkt Apple servis var mı yok mu bilmiyorum tabii...
15 pilleri 14 pillerinden 2 kat daha dayanıklı. Arkadaşın pili o kadar hızlı erimez diye düşünüyorum.