IPhone 15 Pro Max pil sağlığı 3 ayda %99'a düştü

Genelde %20-%100 arası evet ama %80 sınırını kullandığım zaman da oldu. iOS 18 ile düzelme ihtimali vs var mı?

Genelde %20-%100 arası evet ama %80 sınırını kullandığım zaman da oldu. iOS 18 ile düzelme ihtimali vs var mı?
Hayır yok. Bugünleri de arayacaksınız. Güncelledikçe kamera kaliteniz de düşecektir.

Normal diyenler neye gore diyor anlamadim, normal degil hocam ama 15 serilerinde sık rastlanan durum.

Takma kafana orada 99 yazıyor olması tam olarak sağlığı 99 anlamına gelmiyor. Bir bakmışsın 99 da uzun süre takılı kalmış. 1000 döngü olmadan 80 altına düşerse zaten Apple garanti kapsamında 0 pille değiştiriyor. O kadar para verip bir de pili düşünmene gerek yok istediğin gibi kullan.

Bence hic gozukmemesi daha iyi o pil sagliginin

Normal denilebilir ama genelde 150 döngüden sonra düşmeye başlar. Çok sık kullanıyorsunuz galiba?

Normal denilebilir ama genelde 150 döngüden sonra düşmeye başlar. Çok sık kullanıyorsunuz galiba?
%100 şarjı gün içinde tamamen bitiremiyorum hocam öyle söyleyeyim. Genelde X, instagram, Tiktok gibi uygulamaları çok kullanıyorum. Oyun da pek fazla oynamam.

Biraz erken düşmüş %99'a. Normalde biraz daha daha geç düşer. Yine de çekinmeniz gereken bir durum yok, normal denilebilir. Bundan sonra çok daha hızlı düşecek, şimdiden kendinizi hazırlayın.

14 Pro Max kullanıyorum 2 yıldır. Mümkün olduğunca %20-80 kullanıyorum, dışarı çıkmam gerektiğinde %100 yapıyorum ama yine de %20 altına düşürmüyorum. Aldığımdan yaklaşık 16 ay sonra, bu sene Şubat ayında %99'a düştü cihazım ilk defa. Yaklaşık 7 ay sonra bugün ise pil sağlığı %90. %99 oldu mu gerisi acayip hızlı geldi. Bu herkeste bu şekilde oluyor.

Benim de kullanım senaryom sizinkine benzer. Gün içi Instagram, Whatsapp, Youtube falan. Çoğu zaman %100 şarjı bitiremiyorum bir günde. Oyun oynamam hiç, aldım alalı 1 tane oyun yüklemedim telefona.

Ne kadar dikkat ederseniz edin o sağlık düşecek. Hele %99'a düştükten sonra çok daha hızlı düşecek. Çok kafanıza takmayın. %80 oldu mu bataryayı değiştirip devam edersiniz.

Bu batarya işi ya şans işi ya da ben bir yerde hata yaptım bilmiyorum hocam Ama dediğiniz gibi çok önemli değil, %80lere düştüğünde servise götürürüm. Ankara'da direkt apple servis var mı yok mu bilmiyorum tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…