iPhone 15 Pro Max pil sağlığı 7 ayda %98'e indi

ansa

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Tİ
İ7 13700K
32 GB RAM
MSİ MPG Z690 CARBON Wİ-Fİ
Telefon: iPhone 15 Pro Max
MacBook Pro M3 PRO
Meslek
Öğrenci
iPhone 15 Pro Max telefonum var, pil sağlığı 7 ayda %98'e indi. Daha dün %99'du bugün %98'e indi, bu düşüş normal midir? Yaz geldiği için 15 serisi zaten ısınan bir telefon olmakla beraber havanın sıcaklığı vs. etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
7 ayda %2'lik bir düşüş çok iyi değer bu arada.

Hocam çok kafaya takmayın bunu. Şöyle düşünün, hala pilinizin %98'ini kullanabiliyorsunuz. Ve tabii ki devir sayınız da önemli, benim kullandığımla sizin kullandığınız bir olmuyor. Benimki %99'a düştü ama çok önemsemiyorum. Ayrıca, bataryaya etki eden her şeyinizi orijinal kullanmanızı tavsiye ederim.

Yilda ortalama yuzde 7-8 duser zaten kullanima bagli artip azalabilir. 15 serisinde pil dongusu artirildigi icin genel olarak daha az dusuyor. Bir de pil sagligi her an yuzde 100 isabetlilikle calisan bir sey degil. Bazen 5-6 ay pil sagligi azalmasina ragmen bunu yansitmiyor sonra 1 ayda yuzde 2-3'luk dusus gosteriyor. Bu sirada pil sagligi aslinda azalmis oluyor ama sistem bunu uzun bir sure yansitmadigi icin bir anda yuzde 2-3 dusmus gibi algilanabiliyor. Sorun yok merak etmeyin.

Forumda onlarca böyle konu var. Ne kadar iyi bakarsan bak 2 seneye en fazla 91 olacağına 93 olur yorduğun kafaya değmez. Kendisi olabildiğince ömrünü uzatmaya çalışıyor zaten.

iPhone 14'üm 7 ayda %93'e indi. Gayet normal sizinki

Devir sayım 81 bu arada çok dikkat ederim hatta notlarda hangi gün şarj ettiğimi bile yazıyorum biraz deliliğe kaçıyor tabii

Ne zamandan ne zamana sarj ediyorsunuz?
Şuana kadar hep 20-100 yaptım 20 seviyesine indiği an 100 e kadar çıkarıyorum eğer yanlış yapıyorsam düzeltin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…