iPhone 15 Pro Max pil sağlığı kontrolü için hangi servise gidilmeli?

Monarchh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 15 Pro Max modelini kullanıyorum ve 9 aylık bir süreçte pil sağlında %8'lik bir kayıp yaşadım. Ayrıca pil de bana hızlı düşüyor gibi geliyor. Apple destek uygulaması üzerinden yapılan testlerde bir sorunun olması söyleniyor fakat pek inanasım gelmedi. Donanım olarak test edildiğinde bir sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iPhone 15 Pro Max modelini kullanıyorum ve 9 aylık bir süreçte pil sağlında %8'lik bir kayıp yaşadım. Ayrıca pil de bana hızlı düşüyor gibi geliyor. Apple destek uygulaması üzerinden yapılan testlerde bir sorunun olması söyleniyor fakat pek inanasım gelmedi. Donanım olarak test edildiğinde bir sorun çıkar mı?
Sorun yok diyeceklerdir. Devir sayısıyla yüzde kıyaslarlar.

80'e geldiginde olan dongu sayisina bakiyorlardi diye hatirliyorum, servise goturmeniz bir sey degistirmeyecektir cunku 9 ayda %8 pil dususu olasi bir durum zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı