iPhone 15 Pro Max şarj olurken %80'i geçmiyor

Patamanta123

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 15 Pro Max şarj etme iyileştirmesi yok seçili olmasına rağmen şarj %80i geçmiyor. Kabloyu çıkarıp taktığımda geçiyor. Cihazı alalı 2-3 hafta oluyor donanımsal bir sıkıntı mı var acaba neden olabilir?

Şarj olurken fazla ısındığı için yapıyor olabilir hocam. Bazen sıcaklık uyarısı vermiyor şarj tam olduktan sonra uyarı çıkıyor.

Hocam hiç sanmıyorum çünkü gece takıyorum sabah kalktığımda bile 80 oluyor tüm gece soğuması için en az 6 saat süresi oluyor o yüzden onunla alakası yok bence.

O zaman bilemiyorum hocam. İyileştirme harici pil kısıtlama ayarı da var onu kontrol ettiniz mi ?
o ekranda 3 seçenek var iyileştirilmiş pil şarjı, %80 sınır ve yok seçeneği. Bende yok seçili direkt olarak 100e şarj etmesi gerekirken 80 de duruyor. Destekle konuştum şimdi donanımsal bir sıkıntı olmadığını söyledi, güncellemeyle düzelecekmiş.

o ekranda 3 seçenek var iyileştirilmiş pil şarjı, %80 sınır ve yok seçeneği. Bende yok seçili direkt olarak 100e şarj etmesi gerekirken 80 de duruyor. Destekle konuştum şimdi donanımsal bir sıkıntı olmadığını söyledi, güncellemeyle düzelecekmiş.
iOS 18'deki özelliği baz aldım kendimce anlık. Servislik bir şey yoksa sevindim.

Konuyu yine hortlatalım, %80 sınırı geçmemesinin güncelleme ile ilgisi yok Apple batarya kalibrasyonu konusunda 80 ulaşıldığı anda watt değerini düşürüyor şarj işlemi yavaşlıyor.

Kaldı ki 80 sınırı geçiyor, genelde telefonu gece şarja taktığınızda sabah 100 olur zaten, bu da yukarıda bahsettiğim watt değerini düşürmesiyle alakalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı