iPhone 15 Pro Max vs 16 Pro Max

Ouz74

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kafam çok karışık. Bir yanım iPhone 15 Pro Max al diyor. Bir yanım 16 Pro Max al diyor ama aradaki 15-20bin TL farka değer mi almak? 15 Pro Max kullanan kişiler memnun mu telefondan? Isınma sorunları vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Kafam çok karışık. Bir yanım iPhone 15 Pro Max al diyor. Bir yanım 16 Pro Max al diyor ama aradaki 15-20bin TL farka değer mi almak? 15 Pro Max kullanan kişiler memnun mu telefondan? Isınma sorunları vs.
Aradaki fark'ı mantıklı bir yere harcayabilirsin. Sırf kamera ayarlama butonu ve Apple yapay zekasına 20k fazladan vermene gerek yok gibi.

16 serisi yeni çıktı kimse net bilgi veremez bu konuda belli başlı konular haricinde. O yüzden ya beklemeniz gerek yada acil ise 15 almanız lazım.

Isınma sorunları arada bir tuhaf bir şekilde oluyor ama genel olarak memnunum.(kamera bazen tuhaf çekiyor onu da ayrıca ekleyim)aralarındaki fark biraz daha güçlü işlemci ve kamera bence değmez.

Açıkçası ben olsaydım yapay zeka için 16 Pro Max alırdım fakat sen diyorsan benim için yapay zeka önemli değil kullanmıyacağım zaten o zaman 15 Pro Max alabilirsin ısınma problemi olduğunu daha önce duymadım.(bende 15 Pro Max alacağım bu hafta)

Açıkçası ben olsaydım yapay zeka için 16 Pro Max alırdım fakat sen diyorsan benim için yapay zeka önemli değil kullanmıyacağım zaten o zaman 15 Pro Max alabilirsin ısınma problemi olduğunu daha önce duymadım.(bende 15 Pro Max alacağım bu hafta)

Yapay zeka Türkiye de destekleniyor mu? Belli başlı ülkeler için diye biliyorum.

Isınma sorunları arada bir tuhaf bir şekilde oluyor ama genel olarak memnunum.(kamera bazen tuhaf çekiyor onu da ayrıca ekleyem)aralarındaki fark biraz daha güçlü işlemci ve kamera bence değmez.

Bu ısınma sebebleri yüzünden tereddütte kaldım çünkü farkda yok,çok bir yenilikde yok. Bataryası seni memnun ediyor mu ? ben gün içinde yoğun kullanırım.

Bu ısınma sebebleri yüzünden tereddütte kaldım çünkü farkda yok, çok bir yenilikde yok. Bataryası seni memnun ediyor mu? Ben gün içinde yoğun kullanırım.

Bataryası oyun oynamadığınız sürece gün boyu yeter de artar. Ama oyun oynarken tasarrufu açıp oynarsanız(ben öyle yapıyorum) yine sizi gün boyu götürür.

Dostlar yapay zeka zaten 15 Pro Max modelinede gelecek yanlış bilgi vermeyelim arkadaşa, kamera yoğunluklu bir işin yoksa 15 Pro Max tercih edebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı