iPhone 15 Pro Max vs Huawei Mate XT Ultimate vs Samsung S25 Ultra

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Şimdi arkadaşlar şeytan diyor ki sat 15 Pro Max 512 GB telefonu, nakite çevir.
Kalbim diyor ki Huawei Mate XT Ultimate al.
Beynim de diyor ki Samsung S25 Ultra al ama Samsung iyi bir marka değil diyor. Sizce?

Hocam Samsung almanı öneririm 1 yıl önce IPhone'den Samsung'a geçtim gerek kamerası olsun gerek işlemcisi olsun çok fark ediyor Samsung'a geçin kafanız rahat olsun

Beynim de diyor ki Samsung S25 Ultra al ama Samsung iyi bir marka değil diyor. Sizce?
S25 Ultra. Ek olarak Samsung çok iyi bir marka

Tartışmaya kapalı S25 ultra. S25 ultranın rakibi 15pm değil 16pm zaten. Huawei de çok kısıtlı bir kitleye ve amaca hitap eden bir cihaz. Bu üç telefonu kıyaslıyorsanız katlanır telefonla işiniz zaten yoktur diye tahmin ediyorum. Ayrıca Samsung Apple ile kıyaslanan tek marka, kötü bir marka olduğunu size ne düşündürdü?

Hocam anladığım kadarıyla cihazınız 15 pm eğer cihazınızla ilgili bir sorun yoksa bence satmayın iPhone 17 ya da S26 bakın derim S25 serisi beklenenin çok altında çıktı tabii 15 pm ye göre güçlü yanları vardır ama yapacağınız masrafa falan değmez.

Eğer 15 Pro Max'iniz varsa değiştirmek için kayda değer bir gelişme yok. Anca Samsung'un bir sonraki s serisine bakmak gerek. Bana göre S25 Ultra kavisli bir S24 Ultra'dır. İşlemci, RAM ve bir tık iyileştirilmiş kameradan daha fazlası yok.

15PM telefonu satmak gereksiz olur, S26 serisi çıkınca o zaman yeni telefona geçersiniz. Eğer illa geçecekseniz kesinlikle S25U. Samsung iyi bir marka değil diyenler sanki diğer markaların hisse sahibiymiş gibi savunanlar oluyor genelde. Samsung iyi bir marka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı