iPhone 15 Pro Max vs S25 Ultra

5,6 kat değil tabii ama lafın gelişi yazdım çok takmayın.

Hocam S25 ultranın önerirsiniz siparişi 70 k o fiyata 60a falan düşer 16 Pro Max ile çok fark var aralarında.

Ya düşmezse burası Türkiye :)

Söylediğin cümle o kadar saçma ki. S25 Ultra daha iyidir diyorsun, ona o kadar para vereceğine daha pahalı olan 16 Pro Max almasını söylüyorsun.
Kral samsung u millet apple ile olan makas farkını değmeyeceğine düşünerek alıyorlar bunu çoğunluk olarak böyledir ama uzun ömürlü olmasını istersen 16 pro max al dedim yani türkiye de yaşıyoruz uzun ömürlü olması daha önemli benim için yani her şeye sazan gibi atlamamak gerek.

Kral samsung u millet apple ile olan makas farkını değmeyeceğine düşünerek alıyorlar bunu çoğunluk olarak böyledir ama uzun ömürlü olmasını istersen 16 pro max al dedim yani türkiye de yaşıyoruz uzun ömürlü olması daha önemli benim için yani her şeye sazan gibi atlamamak gerek.
16 Pro Max neden daha uzun ömürlü oluyor? S25 Ultra'nın güncelleme desteği daha uzun.

Ya düşmezse burası Türkiye :)

Kral Samsung'u millet Apple ile olan makas farkını değmeyeceğine düşünerek alıyorlar bunu çoğunluk olarak böyledir ama uzun ömürlü olmasını istersen 16 Pro Max al dedim yani Türkiye de yaşıyoruz uzun ömürlü olması daha önemli benim için yani her şeye sazan gibi atlamamak gerek.

16 Pro Max neden daha uzun ömürlü oluyor? S25 Ultra'nın güncelleme desteği daha uzun.

Hocam bakıyor musunuz bilmem ama şu an Hepsiburada'da S25 satılıyor ve 50 binden başlıyor 50 bine 16 PM'yi deler geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bakıyor musunuz bilmem ama şu an Hepsiburada'da S25 satılıyor ve 50 binden başlıyor 50 bine 16 PM'yi deler geçer.
Benim mesajımı neden yanıtladın? Ben S25 Ultra'nın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum zaten 16 PM'ye göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece her şey güncelleme desteği mi sence ?
Öyle düşündüğümden yazmadım. Senin için hangi bakımdan uzun vadeli olacağını düşündüğünü sordum ve benim açımdan 16 PM'in uzun ömürlü olmasını düşündürecek başka bir etken olmadığından 25U'nun güncelleme desteğinin daha uzun olduğu belirttim.

Benim mesajımı neden yanıtladın? Ben Samsung tarafındayım zaten. 25U tabii ki daha mantıklı 16 PM'ye göre.
@Denizius124 komik olan şeyi çözemedim.

Öyle düşündüğümden yazmadım. Senin için hangi bakımdan uzun vadeli olacağını düşündüğünü sordum ve benim açımdan 16 Pm'in uzun ömürlü olmasını düşündürecek başka bir etken olmadığından 25U'nun güncelleme desteğinin daha uzun olduğu belirttim.

@Denizius124 komik olan şeyi çözemedim.

12 GB RAM'li android telefonun o kadar uzun süre major güncelleme alabileceğini düşünmek komik.

Evet hocam, zahmet olmuştu teşekkürler.
Rica ederim. Konu dahilinde konuştuğumuzdan dolayı ve yazdığım içerikler ile bağlantılı olduğundan, anlaşılacağını düşünüp yazdım fakat anlaşılmamış demek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı