Selamlar, yakın zamanda 15 Pro Max veya 16 Pro'ya geçiş yapmak istiyorum. Pil ömrü ve ekran boyutu nedeniyle 15 Pro Max daha cazip geliyor; ama yeni olan her zaman daha iyi midir bilemedim. Öneriniz ne olur?
Yeni olan bir Pro serisi cihazsa evet her zaman daha iyidir bir önceki Pro serisinden. 16 Pro, çok daha sorunsuz bir cihaz öncelikle. Kronik bir hatası 15 Pro Max'e nazaran(ısınma, boya atması, dayanıklılık vs) çok daha az. Ayrıca 4K 120FPS video çekebilme, 1 yıl daha fazla güncelleme ömrü, 48MP geniş açı kameraya sahip olması( 15 Pro Max 12MP) bu sebeplerden 16 Pro seçilmeli diyorum.
Ben oyun vs hiç oynamıyorum. Sadece instagram, twitter ve spotify. Çok ısınacağını sanmıyorum bu nedenle, pil konusunda kapasite düşük geldi açıkçası ama sanırım işlemciyle ve kişisel kullanıma göre bunu dengeliyor. Ekran boyutu konusunda geri bildiriminiz önemli. Teşekkürler.1.5 aydır 16 Pro kullanıyorum, bazen ısınma sorunları oluyor ancak çok çabuk soğuyor onun dışında hiçbir sıkıntısını görmedim, ekran boyutu da gayet yeterli, daha büyük bir telefondan geçmeme rağmen bir fark hissetmedim gibi, özellikle şarjının çok uzun gitmesi sizin için şart değilse 16 Pro alın, 15 Pro Max kadar iyi performans göstermese de pil konusunda üzmez.
Ben oyun vs hiç oynamıyorum. Sadece Instagram, Twitter ve Spotify. Çok ısınacağını sanmıyorum bu nedenle, pil konusunda kapasite düşük geldi açıkçası ama sanırım işlemciyle ve kişisel kullanıma göre bunu dengeliyor. Ekran boyutu konusunda geri bildiriminiz önemli. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.