iPhone 15 Pro Max vs iPhone 16 Pro

3. kamera ile çok işiniz yoksa düz 17 güzel bir seçenek onun dışında ikisi arasından 16 Pro öneririm.

Hocam bütçe maksimum 33-34K 2.el iPhone 16Pro denk geliyor da 17'ler 45-50'lerden başlıyor.

Merhaba hocam, size önerim 16 Pro olacaktır. Yani biraz daha büyük ekran ve 1-2 saat fazladan alacağınız ekran süresinin bu kadar önemli olmadığını düşünüyorum bu kıyası yaptığınıza göre. Kamerada, işlemcide 16 Pro biraz daha iyi. Ayrıca 15 Pro serisinin kronik ısınma şikayetleri çok var, kullananların yarısı gereksiz ısındığını yarısı ise normal olduğunu söylüyor yani bir tık o yönden de riski var. 16 Pro serisi stabil bir seri.

Büyük ekran çok farklı deneyim. İşlemci performansları her ne kadar Benchmark'da farklı olsa da bunu Apple düzgün optimizasyon sonucunda hissettirmiyor. Benim tercihim, o yılın en iyi telefonu olacaktır. iPhone 15 Pro Max kullanıyorum herhangi bir ısınma şikayetimde yok. Eğer yandaki kamera tuşunu aktif olarak kullanırım diyorsanız iPhone 16 Pro. Ama iPhone 16 Pro tercih etmektense iPhone 17 modelini tercih ederdim.

Hocam 32K ya iPhone 16 Pro görmüştüm ama sorunca fiyatlar 37-38kdan başlıyor benden Max 32-33 çıkar bu bütçede de 15pm ve S24Ultra var gibi yurt dışı elimde bir de iPhone 11 var yurt dışı kalan 4 ayı bununla kullanacağım ikisi arasından hangisi sizce ya da bu fiyata başka ne olur iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı