Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 Pro Max'te üç kameralı kurulum var, 17'de yok. Onun haricinde 120 Hz ekran, yapay zeka özellikleri, yüksek performanslı işlemci gibi birçok özellik ikisinde de var zaten. Geçmek için hiçbir sebep yok. Hatta 15 Pro Max titanyum olup daha premium bir tasarıma sahip olması açısından daha iyi.
17 daha iyi ama geçmeye değmez bence 15 Pro Max görünüşü ve donanım olarak hala gayet yeterli seviyede 18 çıkınca geçmek için beklerdim kendim bu ikilemde olsam.
Telefoto kamera ile işiniz olmuyorsa telefonu sıfırlamak açısından mantıklı ama gereksiz de. 15 Pro Max, daha premium bir cihaz. 15 Pro Max'ten geçecekseniz 17 Pro serisi daha mantıklı olacaktır.