S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max

Furkanyn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd r5 8400f İşlemci
Msi pro B650M-B Anakart
Gigabyte Windforce Rtx 4060Ti 16gb
Apacer panther 16 gb DDR5 CL40 Ram
Kingston 1000g 1TB SSD
Everest 600W PSU
Merhaba hiç Apple ürünleri veya iPhone kullanmamış biri olarak S25 Ultra mı 16 Pro Max mı almalıyım? Hep Android kullandığım için iPhone merak ediyorum. Açıkçası sizce iPhone alırsam merağımı giderir mi yoksa üzer mi? S25 ultranın daha iyi olduğunu biliyorum sadece çok kararsızım ve ek olarak PUBG Mobile da oynuyorum ve uzun ömürlü kullanmak istiyorum hangisi daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, içindeki malzemenin çokta önemli olmadığını üst seviye bir telefona geçince anlıyorsunuz. Bu yüzden bana göre kesinlikle 16 Pro Max. Ayrıca oyun anlamında da sizi tatmin edecektir.

S25 ya da iphone daha iyi demeyelim. Farklı kulvarlar. İkisi de kendi kulvarının ağır topu.

Telefonda neler yaptığınıza bağlı olarak deneyiminiz farklılaşabilir. Kimine ios kısıtlı ve kapalı kutu gibi gelir; kimi için stabil ve güvenli limandır. Kimine android iş bitirici ve özgür gelir, kimi için uçsuz bucaksız denizdir.

Ben uzun yıllardır ios kullandığım için alışığım ve yadırgamıyorum. Ben de tercihimi 16 pro max olarak yaparım. Ancak bu benim deneyimim ve benim ihtiyaçlarıma verdiği cevap. Size çok iyi bir deneyim sunabileceği gibi paranıza yazık edecek bir deneyim de hissettirebilir. Uzun kullanım testlerine bakmanızı, imkanınız varsa her iki telefonu da mağazada kurcalamanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı