iPhone 15 Pro Max vs Samsung S24 Ultra

kasirga852

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm, ben yeni telefon almak istiyorum şu anki telefonum Samsung S20 FE sizce hangisini alayım S24 Ultra mi yoksa IP 15 Pro Max mi? Alacağım telefonun kamerası iyi olsun şu anki telefonumun kamerası çok dandik IP11 ve IP13 kameraları bu telefonda çok daha iyi. Sizce hangisini almalıyım S24 Ultra mi IP 15 Pro Max mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geldi malum soru çıksın mı kavgalar

Hocam inanın bu sorunun bir cevabı yok. Her iki telefon da amiral gemisi. Üstüne üstlük 2 telefon arasında ciddi fiyat farkı da var. Eğer  ekosistemi kullanmak istiyorsanız iPhone, Samsung ekosistemi kullanmak istiyorsanız Samsung. Her iki telefon da sizi üzmeyecektir, ha eğer bütçe varsa 1 ay kadar daha bekleyin 16 Pro Max çıksın ona bakın.

İkiside super aletler, onerim s24 ultra. Android aliskanliginiz oldugu icin aralarindaki 20.000tl farki cope atarsiniz, S24 ultra'nin belki artisi vardir eksisi yok, ekosistemi ya da aliskanligi olmayan birisi icin aradaki fark isirilmis elma amblemine verilen farktan baska bir sey degil.

İkisi de iyiler Samsung bazı konularda bir tık ileride sadece (işlemci vs.) ama bu farklılık büyük bir farklılık değil tamamen size kalmış Apple eko sistemi kuruyorsanız Apple, Samsung'sa Samsung.

Sosyal medya amacı yoksa S24 Ultra olabilir ancak kaba tasarımı rahatsız edebilir.

Sorunlar duzeltildi hocam s24 serileri ile birlikte.
Sorun derken? 60FPS video atılmadığı için öyle söyledim. Nedense reels videosu izlerken videolar 5-10FPS ama bir kere durdurup tekrar oynadıktan sonra normal FPS değerlerinde izlenebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…