iPhone 15 Pro Max vs Samsung S24 Ultra

Arkadaşlar selamünaleyküm, ben yeni telefon almak istiyorum şu anki telefonum Samsung S20 FE sizce hangisini alayım S24 Ultra mi yoksa IP 15 Pro Max mi? Alacağım telefonun kamerası iyi olsun şu anki telefonumun kamerası çok dandik IP11 ve IP13 kameraları bu telefonda çok daha iyi. Sizce hangisini almalıyım S24 Ultra mi IP 15 Pro Max mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izlerseniz S24 Ultra 15 Pro Max'den çok üstün. Fiyatı da daha ucuz.
S24 Ultra kamerada da tokatlıyor 15 Pro Max'i.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izlerseniz S24 Ultra 15 Pro Max'den çok üstün. Fiyatı da daha ucuz.
S24 Ultra kamerada da tokatlıyor 15 Pro Max'i.

DxOMark sonuçları öyle demiyor ama 😀
Hocam iki telefon da çok iyidir sizi üzmez iOS deneyimlemek isterseniz 15 Pro Max alın yok Android derseniz S24 ultradan devam edin.

Kamerada Zoom gece modu AI istiyorsanız S24 stabilite gerçeğe yakın renkler istiyorsanız 15 Pro Max.

Hocam iki telefon da çok iyidir sizi üzmez iOS deneyimlemek isterseniz 15 Pro Max alın yok Android derseniz S24 ultradan devam edin.

Kamerada Zoom gece modu AI istiyorsanız S24 stabilite gerçeğe yakın renkler istiyorsanız 15 Pro Max.
DxOMark'ı ciddiye alan var mıymış? Devamlı rezil Çinli telefonları listenin zirvesine koyan DxOMark değil mi? :D

Kamerada o kadar ciddi fark var ki, kimsenin rengi onemseyecegini sanmiyorum hocam. Tabii sahsi fikrim.

DxOMark'ı ciddiye alan var mıymış? Devamlı rezil Çinli telefonları listenin zirvesine koyan DxOMark değil mi? :D

Evet o DxOMark Samsung'un kampanyalarında atıfta bulunduğu DxOMark çinlilerin üstüne pixel ve Apple'ları koyan DxOMark.
Sadece DxOMark değil kullanıcı yorumları da bu yönde diğer değerlendirme kuruluşlarında yaptığı değerlendirmeler birbirine yakın gece çekimleri ve Zoom'da AI sayesinde Samsung daha iyi renk doğruluğu ve stabilite olarak Apple daha iyi.

Kamerada o kadar ciddi fark var ki, kimsenin rengi onemseyecegini sanmiyorum hocam. Tabii sahsi fikrim.

Test ettiğimde "o kadar ciddi" bir fark görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı