iPhone 15 Pro satılıp iPhone 17 alınır mı?

Emir 0.9

Centipat
Daha fazla  
Geçen sene temmuz ayında 28.000 TL'ye tamamen orijinal değişensiz yurt dışı iPhone 15 Pro aldım. Telefonu değiştirmeye karar verdim onun yerine sıfır yurt dışı iPhone 17 yeşil almayı düşünüyorum mantıklı bir geçiş mi? Veya iPhone 17 iyi bir telefon mu?

Not: Oyun oynamıyorum fotoğraf sosyal medya için kullanıyorum sadece şu anki iPhone 15 Pro telefonumun pil sağlığı 89 orijinal ve değişensiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değmez. Pro versiyonu düz versiyondan daha iyidir. Ayrıca yapay zeka desteği hala 15 pro da var. Kamera konusunda level düşmüş olursunuz şimdiden söyleyeyim.

iPhone 17, telefoto kamera eksiği dışında her yönden 15 Pro'dan iyi telefon. Ekranda daha ince çerçeveler var, dışarıda kullanırken çok daha parlak ekran var 17'de. Kamerada geniş açı ve ana kamera daha iyi bunun üstüne 15 Pro'daki Apple'ın küflenmiş ön kamera sensörü yerine yeni nesil sensörlü ön kamera mevcut. 15 Pro'ya göre pili çok daha uzun gidiyor üstelik sizin %89 sağlıklı 15 Pro'ya göre daha da çok gidecek. Aynı zamanda daha hızlı şarj olabiliyor ve 2 yıl daha yeni işlemciyle geliyor.
Artık bu seneyle birlikte " eski nesil Pro, sonraki düzlerden iyidir" mantığı bitti. Apple bu sene iPhone 17'yi neredeyse 17 Pro seviyesinde yaptı. 15 Pro'da da 3 kat telefoto var zaten fazla bir telefoto kaybı yok. 17'de ise 2 kat optik kalite yakınlaştırma var. Yani telefoto kamera eksiği de fazla koymayacaktır. Üstte ekrandan, pile, pilden işlemciye, kameraya bir sürü fark saydım gözle görülür. Bunları kullanınca anlıyorsunuz.

Geçilmez. Ben 14 Pro Max'ten 17 Pro Max'e geçtim ve arada ağırlıkla, 40X zoomlamayla, video çekiminde 120FPS seçeneğinden başka fark göremedim.

Hocam ben de 14 Pro Max'ten 17 Pro Max'e geçmeyi düşünüyorum. Aman aman bir değişiklik var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de 14 Pro Max'ten 17 Pro Max'e geçmeyi düşünüyorum. Aman aman bir değişiklik var mı?

Hocam 14 Pro'dan 17 Pro'ya geçtim. 14 Pro Max ile 14 Pro arasında da 17 Pro ile 17 Pro Max arasında da boyut ve Pro Max'lerin 1-2 saat daha uzun ekran süresi dışında donanım farkı yok bildiğin üzere. Soruyu bana sormamışsın ama ben geçmen taraftarıyım. Gerçekten güzel değişiklikler var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı