iPhone 17 alınır mı?

• Konuyu başlatan Lskow
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 228
S24+ kullanıyorum bende. Açıkçası iPhone 17 alınır ama 70k fiyat vermek yerine S24+'dan hala devam edebilirsiniz bence. Galaxy Ai çok başarılı

S24+ kullanıyorum bende. Açıkçası iPhone 17 alınır ama 70k fiyat vermek yerine S24+'dan hala devam edebilirsiniz bence. Galaxy AI çok başarılı.

Evet haklısınız. AI konusunda kötü Apple ama arayüz ve güncelleme konusunda bana göre daha başarılı. Bir de arkadaşlar saati satmalı mıyım Watch Ultra yı?

Arkadaşlar elimde S24+ var, 17 geçmeyi düşünüyorum. Akrabama aldık, inceledim, hoşuma gitti. Bugün konu açmıştım, görmüşsünüzdür. Neyse elimde Watch Ultra var, satmam mı lazım? Uyumlu değil sanırım. Geçme sebebim hem arayüzü hem IPad'im var, ekosistem.

Alınır bence hocam.

Evet haklısınız. AI konusunda kötü Apple ama arayüz ve güncelleme konusunda bana göre daha başarılı. Bir de arkadaşlar saati satmalı mıyım Watch Ultra yı?
Galaxy watch ultra, apple cihazlar ile uyumsuz. Satıp apple watch aldığınızda ekosistemi genişletmiş olursunuz.

Apple genelde teknolojide geriden geliyor ama yapınca en iyisini yapıyor ben Apple'dan yakın zamanda bir AI hamlesi bekliyorum.
Gündelik bir kullanıcı için düz model yeterli olur, ben 15 kullanıyorum, video, tasarım işleriyle uğraşmama rağmen yetiyor açıkçası 17 serisi özelinde konuşuyorum PRO'ya o kadar fark vermeye bana kalırsa gerek yok hocam zaten siz kararınızı 17'den yana kıldınız.

Herkes zaten aynı yorumları yapmış hemen hemen ben de şöyle diyebilirim şayet telefoto kamerayla çok fazla çekim yaparım manzara vs. çekmeyi seviyorum geziyorum diyorsanız Pro alabilirsiniz biraz da işlemci farkı var ama onun dışında 17 Pro seviyesinde gayet yeterli bir alet normal kullanımda. Saattinizi de satıp yerine Apple Watch'a geçiş yapabilirsiniz aslında Pro'ya vereceğiniz parayı da ona geçirebilirsiniz. Artı olarak Apple Google ile anlaşma yaptığından dolayı AI sistemi tamamen iyileşmiş olacak dolayısıyla bence ipadinizin de olduğunu varsayarsak sizin için IPhone'a geçmek daha iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı