iPhone 15 Pro satılıp PC toplanır mı?

zAsutay

Femtopat
Daha fazla  
Garantisi devam eden 15 Pro'm var. Bu iPhone 56 bin TL'ye satıp iyi bir bilgisayar toplasam, telefon olarak da eskiden kullandıgım elimde mevcut olan POCO X3 Pro'yu kullansam sizce nasıl bir karar olur? Beni şimdi telefon değişince attan inip eşeğe binmiş gibi olacağı için biraz düşündürdü. Ancak bir bilgisayar sahibi olup arkadaşlarımla oyunda oynamak istiyorum, beni anlarsınız.

Garantisi devam eden 15 Pro'm var. Bu iPhone 56 bin TL'ye satıp iyi bir bilgisayar toplasam, telefon olarak da eskiden kullandıgım elimde mevcut olan POCO X3 Pro'yu kullansam sizce nasıl bir karar olur? Beni şimdi telefon değişince attan inip eşeğe binmiş gibi olacağı için biraz düşündürdü. Ancak bir bilgisayar sahibi olup arkadaşlarımla oyunda oynamak istiyorum, beni anlarsınız.
Çok doğru bir karar olur hocam.

PC'den çok daha fazla yapabileceğin eğleneceğin şeyler var şahsen bir sosyal medyada öyle çok fotoğraf çekip paylaşmıyorsan ya da e-spor düzeyinde mobil oyun oynamıyorsan satıp gerçekten güzel PC alabilirsin 56k ya satıp 30-40 bandında yine güzel bir PC alıp üstüne X3 Pro'yu satıp daha düşük bir iPhone modelinede geçebilirsin.

Yerinizde olsam 56K’ya satıp şunu alırım:

Kalan 43K ile de sistem toplardım.

Yapılır hocam IPhone'ların yarı fiyatına neredeyse aynı performansa sahip telefonlar var eğer masaüstü ile cidden bir işiniz varsa kesinlikle öneririm.

Fakat hocam eğer bilgisayar sevmiyorsanız bir süre sonra sadece masanızda süs olarak kalacaksa almayın derim.

Hocam bilgisayar bayağı uzun bir süredir hayalim hatta sırf bir gün bilgisayarım olur diye bayağı bir oyunum da mevcut. Babamda bundan 4-5 ay önce gitti dememe rağmen telefon almış. Evet telefondan memnunum ancak gördügüm oyunlar olsun sınıf arkadaşlarımın oynadıgı oyunlar olsun cidden insan istiyor. Bir de 16 yaşımdayım asıl şimdi oynamam lazım oldugunu dusunuyorum zaten 2 sene sonra üniversiteydi işti derken oynayamam.

Hocam bilgisayar bayağı uzun bir süredir hayalim hatta sırf bir gün bilgisayarım olur diye bayağı bir oyunum da mevcut. Babamda bundan 4-5 ay önce gitti dememe rağmen telefon almış. Evet telefondan memnunum ancak gördügüm oyunlar olsun sınıf arkadaşlarımın oynadıgı oyunlar olsun cidden insan istiyor. Bir de 16 yaşımdayım asıl şimdi oynamam lazım oldugunu dusunuyorum zaten 2 sene sonra üniversiteydi işti derken oynayamam.
O zaman iyi bir karar olur ama hayatınızı sadece bilgisayarla geçirmeyin, bağımlı olmayın, hayatınızı harcamayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı