Hocam 5 kat optik Zoom daha uzun dayanan batarya ve büyük ekrandan dolayı tercih etmeniz gereken bu seride 15 Pro Max olmalı. Yani dayanıklılık olarak zaten testleri de yapıldı titanyum dayanıksız oldu bu seride ama 16 serisinde muhtemelen toplarlar. Sonuç olarak kılıfla kullanırsanız dert değil.
Hocam 5 kat optik Zoom daha uzun dayanan batarya ve büyük ekrandan dolayı tercih etmeniz gereken bu seride 15 Pro Max olmalı. Yani dayanıklılık olarak zaten testleri de yapıldı titanyum dayanıksız oldu bu seride ama 16 serisinde muhtemelen toplarlar. Sonuç olarak kılıfla kullanırsanız dert değil.
Hocam ben klasik saat kullanmayı seviyorum çünkü sporcu vs değilim düz işler için de gereksiz buluyorum. Kullanmadım ama kullanan çevremde var gayet memnunlar. Tabii onlar koşuya falan çıkıyor amacına uygun oluyor. Bence değer eğer işinize yarayacaksa özellikle tadından yenmez. 8. seriye de göz atabilirsiniz
Hocam ben klasik saat kullanmayı seviyorum çünkü sporcu vs değilim düz işler için de gereksiz buluyorum. Kullanmadım ama kullanan çevremde var gayet memnunlar. Tabii onlar koşuya falan çıkıyor amacına uygun oluyor. Bence değer eğer işinize yarayacaksa özellikle tadından yenmez. 8. seriye de göz atabilirsiniz.
Dayanıklılığa önem veriyorsan bence 14PM al. 15 serisinde ısınma ve kasma sorunu var diye duymuştum. Ayrıca 14 serisine göre daha dayanıksız ve daha da masraf çıkarabilecek bir seri 15.