iPhone 15 Pro'nun içinin açılıp açılmadığı nasıl anlaşılır?

ArdaKrc45

Hectopat
Merhaba 2. el olarak 15 Pro gri aldım aldıgım yerde 3U Tools ile kontrol ettirdim. Her türlü çalışma şeyini de kontrol ettim, hiçbir şey değişmiş gözükmüyor. Kullandım da 2 gün ısınma şarjın bitmesi ekran hiçbir sıkıntı yok ama aşağı vidalar çok kirli ve aşınmış gibi gibi. Yani altıgen şekli tam tutmuyor, çevresinde hiçbir iz yok. Zaten telefonun dışı kirliydi; ben temizledim ama işte vidalar böyle, sizce içi açılmış mıdır? Açıldı diyelim çalışmayan veya değişen aksam da gözükmüyor. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler; takıntılıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir iPhone'dan macro kamera ile vidaların fotoğrafını atarsanız belki fikir verebiliriz. Ayrıca açılmasını fark edildiğini engellemek isteyen profesyonel kişiler vidada iz bırakmayacak şekilde de açabilir telefonu. Yine de kesin çözüm olmaz yani bu.

Apple desteğe bağlanıp telefona diagnostic yapılmasını istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Merhaba 2. el olarak 15 Pro gri aldım aldıgım yerde 3U Tools ile kontrol ettirdim. Her türlü çalışma şeyini de kontrol ettim, hiçbir şey değişmiş gözükmüyor. Kullandım da 2 gün ısınma şarjın bitmesi ekran hiçbir sıkıntı yok ama aşağı vidalar çok kirli ve aşınmış gibi gibi. Yani altıgen şekli tam tutmuyor, çevresinde hiçbir iz yok. Zaten telefonun dışı kirliydi; ben temizledim ama işte vidalar böyle, sizce içi açılmış mıdır? Açıldı diyelim çalışmayan veya değişen aksam da gözükmüyor. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler; takıntılıyım.

iPhone alt civataları altıgen değil beşgen yıldız şekildedir. T2 dediğimiz vida türünü kullanır. Arka kapak ve ekran kasa arasına bakın o şekilde anlarsınız ancak. 15 serisi kapaktan sökülüyor.

Vidaları değiştirmek istese zaten değiştirir o basit bir iş vidalar kirleniyor bence ondan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı