iPhone 15 Pro'ya ekran koruyucu taktırırken cihazın çizilmesi ve yanlış takılması

Hocam çizik sağ üstte yarım ince tırnak boyutu kadar ince biraz. İşte ses olsaydı ispatlayabilirdim. Belki vardır yalan attılar hiç bilmiyorum. Ben biraz takıyorum yani hiç olmayadabilirdi. Ben yapsam zoruma gitmez ama başkası yapınca insanın içi acıyor.
Evet sizi anlayabiliyorum insan bu tarz şeylerde biraz sinirlenip morali bozulabiliyor ama bu kadar takmayın derim, çünkü ne satarken ne de gündelik hayatta kullanırken inanılmaz bir fark yaratmaz bu durum, yani bir sürü kılcal çizikler olsaydı o daha kötü olurdu buna emin olabilirsiniz, benim ekranda da iki üç tane kılcal çizik var ama koruyucu takınca belli bile olmuyor zaten.

Satarken kendiniz satarsınız telefoncuya satmak yerine, bu sayede değer kaybı vb şeyler de olmaz, telefoncuya satsanız bile emin olun o çizik değer kaybı yaratmaz, boşverin gitsin takmaya değmez.

Evet sizi anlayabiliyorum insan bu tarz şeylerde biraz sinirlenip morali bozulabiliyor ama bu kadar takmayın derim, çünkü ne satarken ne de gündelik hayatta kullanırken inanılmaz bir fark yaratmaz bu durum, yani bir sürü kılcal çizikler olsaydı o daha kötü olurdu buna emin olabilirsiniz, benim ekranda da iki üç tane kılcal çizik var ama koruyucu takınca belli bile olmuyor zaten.

Satarken kendiniz satarsınız telefoncuya satmak yerine, bu sayede değer kaybı vb şeyler de olmaz, telefoncuya satsanız bile emin olun o çizik değer kaybı yaratmaz, boşverin gitsin takmaya değmez.
Vallahi içimi rahatlattınız biraz. Herkes öyle diyor ama olduklarıyla kalsın istemedim sadece bugün ben, yarın başkası böyle böyle insanları mağdur ediyorlar çok üzücü bir durum ama evet haklısınız dünyevi şeyler boş vermek lazım.

Hocam kendisi diyor ekran tertemiz hiçbir çizik yok diye. Üst yöneticisini arayınca da deneyimsiz o diyor gözünden kaçmıştır diyor ama bayağı baktı yani.
Allahım yarabbim desene banane abi deneyimsizliğinden ben bu telefona bu kadar para verdim adam gelmiş çizmiş ekranı karşılığını almak benim hakkım yokuş yapıyorsa şikayet et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı