iPhone 15 şarjdayken aşırı ısınıyor

Lüfer

Kilopat
Daha yeni bir iPhone 15 aldım fakat sarjdayken cihaz aşırı bir şekilde ısınıyor siz de aynısını yaşıyor musunuz yoksa bir teknik servise götürmem mi gerek?

Daha yeni bir iPhone 15 aldım fakat sarjdayken cihaz aşırı bir şekilde ısınıyor siz de aynısını yaşıyor musunuz yoksa bir teknik servise götürmem mi gerek?
Normal hocam. Cihaz sağlığı için şarj edeceğinizde kılıfı çıkarmanızı tavsiye ederim.

El yakacak duruma kadar veya fazlasıyla ısınma yoksa sorun yok demektir. Özellikle hızlı şarj gibi durumlarda cihaz ve adaptör gereğinden fazla ısınır. Problem değil.

Benim de bir telefonum vardı. Yavaș yavaș ısınma problemleri göstermeye bașlamıștı. Çok umursamadım. Bazen oyunlarda bir el atar dondurma dolabına atardım. Bir gün telefonu elime bir aldım almaz olaydım. Elim yandı fırlattım telefonu. Yeni telefon aldım. Tavsiyemdir. Hikayemin bir önemi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı