iPhone 15 şarjı çok çabuk bitiyor

Kullanıma bağlı hocam sen günde 12 saat kullanıyorsundur onlar günde 1.3 2 saat kullanıyordur örnek veriyorum tamamen şu an öyledir ya da değildir demiyorum.

Telefonu günde çok fazla kullanmıyorum.

Yeni almışsın bir kaç hafta geçsin şarz süresi tam oturur yerine. İlk kullanımlarda her telefonun şarzı biter.

Aynen öyle.
Bahsettiğim arkadaşım telefonu 9 saat kullanıyor ben ise 3 4 saat

Demekki çok kullanmamışlar telefonu. Ekran süren kaç ortalama günlük?
4.3 saat

Telefonumu geçtiğimiz cuma günü aldım ve tüm şarj yiyen ayarları kapattım.
Fakat buna rağmen şarjım çok hızlı bitiyor, Reels izlerken her 3-4 dakikada 1 şarj yiyor.
Diğer iPhone 15 kullanan arkadaşlarıma bu soruyu sordum, onlar ise bana telefonlarını ilk aldıklarında şarjlarının çok yavaş bittiğini söyledi.
Ben Ağustos'un 5'inde aldım. Hiçbir sorun yok, pil seviyem hala %100, öyle önemseyerek, ekstra koruyarak falan da kullanmıyorum yani normal kullanıcı gibi kullanıyorum. Servise bir gönderin baksınlar bence.

Peki arkadaşlarımda niye aldıklarında 2 gün boyunca bitmemiş.

Minimumda kullanıyorum.

Aksine aldığında 1 hafta hızlı bitmesi normaldir.

Arka plan yenileme ayarını kapatın ama kapatmışssınızdır zaten ondan sonra 1 hafta geçtikten sonra %100'den 20'ye kadar kullan ekran süren 6 saat 7 saat arasıysa normaldir arkadaşlarınızın kullandığı uygulamalar vs değişiklik gösterebilir.

Arka plan yenileme ayarını kapatın ama kapatmışssınızdır zaten ondan sonra 1 hafta geçtikten sonra %100'den 20'ye kadar kullan ekran süren 6 saat 7 saat arasıysa normaldir arkadaşlarınızın kullandığı uygulamalar vs değişiklik gösterebilir.

Şu an da 100 ila 20 arasında kullanıyorum.

Pil sonradan kendini kalibre ediyor mu peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı