iPhone 15 şarjı su gibi bitmeye başladı

Yagiz3461

Hectopat
3-4 gün öncesine kadar böyle bir problemim yoktu. Gayet memnundum. Fakat 3 gündür o kadar hızlı bitiyor ki şarjı. Şu anda okuldayım ve sabah 9 da şarjım %100 iken şu anda %35 olmuş durumda. iOS 26'yı indireli 1 ay oluyor fakat sorun 3 gündür. Telefonu sıfırladım yine de korkunç şarj gidiyor. Ne yapmalıyım sizce? Apple'a mı götüreyim yoksa telefoncuya mı? Fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim düzelmedi. Alalı 2 yıl oluyor

Dosya Ekleri

• IMG_9460.png
    IMG_9460.png
    135,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_9459.png
    IMG_9459.png
    97,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_9458.png
    IMG_9458.png
    136,3 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
3-4 gün öncesine kadar böyle bir problemim yoktu. Gayet memnundum. Fakat 3 gündür o kadar hızlı bitiyor ki şarjı. Şu anda okuldayım ve sabah 9 da şarjım %100 iken şu anda %35 olmuş durumda. iOS 26'yı indireli 1 ay oluyor fakat sorun 3 gündür. Telefonu sıfırladım yine de korkunç şarj gidiyor. Ne yapmalıyım sizce? Apple'a mı götüreyim yoksa telefoncuya mı? Fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim düzelmedi. Alalı 2 yıl oluyor.

Benim de 15 var duz ben telefonumu alali yaklasik bir bucuk sene oldu şu an %85 pil sagligi ve 587 devir sayisi. Ancak aldiktan kisa bir sure sonra zaten sarjin hizli bitdigini fark ediyorsunuz ve iOS 26'dan sonra benim cok daha hizli bitmeye basladi gorseniz inanmazsiniz. Zaten nisanda degistireceğim ama bir daha alacak olursam minimum Plus alirim benim arkadasa 15 Plus var onunki bayağı uzun gidiyor. Yani demem okul sizdeki sorun genel bir sorun ve zaten telefon iOS 26'dan sonra oyunlarda cok feci kasiyor hâlâ cozemediler bu benim ilk IPhone'du IPhone'dan sogudum. Nisanda varsa eger S25 Ultra bakacağım. Ben kanadadayim burada hâlâ 2 yillik tell veriyorlar bende 15 almistim ama harbi berbat bir şeymis.

Benim de 15 var duz ben telefonumu alali yaklasik bir bucuk sene oldu şu an %85 pil sagligi ve 587 devir sayisi. Ancak aldiktan kisa bir sure sonra zaten sarjin hizli bitdigini fark ediyorsunuz ve iOS 26'dan sonra benim cok daha hizli bitmeye basladi gorseniz inanmazsiniz. Zaten nisanda degistireceğim ama bir daha alacak olursam minimum Plus alirim benim arkadasa 15 Plus var onunki bayağı uzun gidiyor. Yani demem okul sizdeki sorun genel bir sorun ve zaten telefon iOS 26'dan sonra oyunlarda cok feci kasiyor hâlâ cozemediler bu benim ilk IPhone'du IPhone'dan sogudum. Nisanda varsa eger S25 Ultra bakacağım. Ben kanadadayim burada hâlâ 2 yillik tell veriyorlar bende 15 almistim ama harbi berbat bir şeymis.
pro ve pro max almak lazım en iyisi. zaten arrtık yeni modeller de plus da yok.

Pro ve Pro Max almak lazım en iyisi. Zaten arrtık yeni modeller de Plus da yok.

Aynen Plus'da gitdi onun yerine saçma sapan bir şeyi getirdiler ama benim artik iPhone deyince olumsuzluk geliyor yani zaten daha da Pro'ya da Pro Max disinda bir şey almam oda eger iPhone alacak olursam yani ilk Samsung bakarim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı