iPhone 15 serisi beklenir mi?

joker1616

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Letonya'da yaşıyorum telefonumu yenileyeceğim. Üç seçenek arasında kaldım. Apple fanboyu değilim ancak bir noktada iPhone telefonu kullanmak istiyorum.
Seçeneklerimin birisi S23 Ultra 8 GB 256 versiyon bunun fiyatı 1170 Euro diğer seçeneğimse iPhone 14 Pro bunun da fiyatı 1160 Euro, 14 Pro Max modelini almak istemiyorum hem fiyatından hem de çok büyük ve köşeli olması beni rahatsız ediyor. Son seçeneğimse 15 serisini beklemek. Duyduklarıma göre 15 serisi fiyat olarak benim bütçemin üzerinde çıkacak bu konuda ne düşünüyorsunuz? 1100-1200 Euro arası bütçem var ve düz modeli almaktansa 15 Pro modelini tercih etmeyi düşünüyorum sizce beklemeye değer mi? 14 Pro fiyatına yakın bir yere çıkma şansı var mı? Veya S23 ultranın iPhone 14 Pro'dan daha iyi bir telefon olduğunu biliyorum peki aradaki fark çok büyük mü? Her türlü tavsiyenize açığım.

Fiyatın çok oynayacağını sanmam yani 1600-1700 euro olacağını düşünmüyorum fakat şu anki telefonunuz idare ediyor ise ben olsam beklerdim.

Evet her ne kadar S23 veya muadili Android'ler bazı yönlerde gelişmiş olsa da yazılımdan kaybediyorlar bana kalırsa, Apple'daki ekosistem, yazılım başka bir yerde yok.

Fiyatın çok oynayacağını sanmam yani 1600-1700 euro olacağını düşünmüyorum fakat şu anki telefonunuz idare ediyor ise ben olsam beklerdim.

Evet her ne kadar S23 veya muadili Android'ler bazı yönlerde gelişmiş olsa da yazılımdan kaybediyorlar bana kalırsa, Apple'daki ekosistem, yazılım başka bir yerde yok.

Ekosistemden bir cihaza sahip değilim ve bütçem gerçekten kısıtlı, ancak 1100-1200 euro arasında bir cihaz satın alabileceğim. Bu Apple cihazların 12 Eylül'de tanıtımı olduktan sonra raflara gelmesi ne kadar sürecektir? Tahmininiz var mı?

iPhone 15 Pro ne kadar olur bir bilgim yok, eğer beklerim diyorsanız siz bilirsiniz. Şu an bu durumda S23 Ultra ve 14 Pro arasında seçim tamamen sana kalmış. İkisi de aynı fiyatta ve ikisi de kesinlikle pişman etmez, niye S23 Ultra veya niye 14 Pro almadım demezsin. Cihazlar aynı boyutta değiller, birisi Ultra birisi 6.1 inç, bu boyut farkı sıkıntı olmaz mı? Ayrıca One UI arayüzü iOS kadar stabil ve dengeli bir arayüz. One UI 5 ile sosyal medyada kalite kaybını gidermişlerdi, One UI 6 ile tamamen oturdu, bu konu hakkında bir şüphen olmasın.

Samsung S23 Ultra öneriyorum. Apple yazılımında sadece Motion blur kullanarak akıcılık sağlıyor. Eğer illaki Apple cihaz kullanmak istiyorsanız ben önermem ama tadını almak isterseniz kullanın yani. 15 serisini beklemenizi de öneririm.

Ekosistemden bir cihaza sahip değilim ve bütçem gerçekten kısıtlı, ancak 1100-1200 euro arasında bir cihaz satın alabileceğim. Bu Apple cihazların 12 Eylül'de tanıtımı olduktan sonra raflara gelmesi ne kadar sürecektir? Tahmininiz var mı?

Halamda S22 Ultra var yani yeni seri çıkınca eskisini satıp alıyor, sebebini bilmiyorum. Hangisini alırsan pişman etmez fakat ben 14 Pro tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı