Dolar kazanıyorum. Ayrıca daha pahalıya gelirse TR'de yurt dışından getirtme şansım var.100 bin liranız varsa alırsınız hocam.
Dolar kazanıyorum. Ayrıca daha pahalıya gelirse TR'de yurt dışından getirtme şansım var.100 bin liranız varsa alırsınız hocam.
Ne alakası var. Iphone 15'in çıkmasına sadece 3 ay var.Bence de (!)
Pil yüzdem artık baya düştü ayrıca cihazın arka camında kırık var ve son zamanlarda inanılmaz ısınmaya başladı.Çok gereksiz para. 13 Pro yeterli bir cihaz zaten. Paran var diye de gereksiz harcamak zorunda değilsin bro. Her şeyim var tek gayem telefon diyorsan beklenir.
Pil yüzdem artık bayağı düştü ayrıca cihazın arka camında kırık var ve son zamanlarda inanılmaz ısınmaya başladı.
13 Pro bile hâla üst düzey bir cihaz. Yine de bütçem var değiştirmek istiyorum derseniz beklenir.Selam, 13 Pro kullanıyorum ve artık değiştireceğim. Daha da zam gelmeden 14 Pro Max alayım mı yoksa 15'i bekleyip onu mu sipariş edeyim? Fikirleriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.