Güncellemeler ile düzeltildi hocam.
15 Pro Max kullanıyorum iOS 18 betada herhangi bir ısınma problemi yok yazılımla alakalı bir sorun.
Yakinim 15 kullaniyor, daha onceden 13 kullaniyordu, 15 cok isiniyor diyor.Hocam doğrudur ama 15 Pro yurt dışı kullanan birine sordum ısınıyor dedi, bir de sorduğum bir telefoncu sattığım insanlar ısındığı için geri getiriyor dedi kafam karışık bu konuda anlayacağınız ne yapmam lazım sizce.
17.5 ile ilgili bir sorun diyorsunuz yani.
Yakinim 15 kullaniyor, daha onceden 13 kullaniyordu, 15 cok isiniyor diyor.
Apple zaten ısınma sorununu kabul ediyor ancak bu durum yazılımsal iOS 17.5 kullanmadım ancak iOS 18'le düzelecek. Ama bu ısınmayacağı anlamına da gelmiyor çünkü önceki modellerde de olduğu gibi etkili bir soğutma sistemi yok iPhone 16 serisinde gelmesi bekleniyor. Ben günlük kullanımda herhangi bir ısınma problemi yaşamadım ancak oyunlarda işlemci gücünden kaynaklı ısınma yaşanması muhtemel fanla kullanmakta fayda var. Yani gelecek olan güncelleme anormal ısınmaları çözer muhtemelen.
Hocam zaten gündelik hayatta Instagram falan girerim, fotoğraf çekerim bir de Clash Royale oynarım bunun dışında nadirde olsa PUBG falan girerim başka bir şey yapmam.
Hocam valla ayni zamanda 15 pro max kullanan tanidigimda var o gayet memnun, biraz sans isi gibi duruyor. Ama Apple'in destek hatti iyi oluyor genelde, bir sorun yasarsaniz ilgililer.Vallahi hocam ne yapacağımı şaşırdım kumar oynuyoruz resmen ya birisi sıkıntı yok diyor birisi ısınıyor diyor birisi çok iyi diyor şaşırdım ne yapacağımı.
Hocam zaten gündelik hayatta Instagram falan girerim, fotoğraf çekerim bir de Clash Royale oynarım bunun dışında nadirde olsa PUBG falan girerim başka bir şey yapmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.