iPhone 15 sorunlu mu?

Bkrab

Femtopat
Daha fazla  
Yakın zamanda iPhone 15 almayı planlıyorum ama bir çok yerde ısındığını, pil sağlığının hızlı düştüğünü vs. gördüm. Bu sorunlar hala bu telefonda var mı ve alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Taban model alacaksaniz hepsinde asagi yukari ayni problemler var hocam. Hepsi isiniyor. Pil sagligi dikkat etseniz bile hizli dusebiliyor maalesef.

H
Hocam genel olarak iphone tavsiye etmiyorlar parasını hak etmediği için. Ama illa iphone alacaksanız pro serisi alın diyorlar.

Bu sorunlar iPhone 15'te daha fazlaymış sanırım ama memnun olduğunu söyleyen de var. Yani bu tür sorunlar yaşamayanlar da varmış.

Bu sorunlar iPhone 15'te daha fazlaymış sanırım ama memnun olduğunu söyleyen de var. Yani bu tür sorunlar yaşamayanlar da varmış.
Onlar yaşamıyor diye sende yaşamayacaksın diye bir şey yok. Öyle sorunlar beni rahatsız etmez ama telefonun 6 GB belleği var. 6 GB bellek ile Apple'nın yapay zekasını çalıştıramazsınız. Ben sizin yerinizde olsam 16 ya da daha iyisi olan S25'i alırdım.

Peki iPhone 14 veya 14 plus nasıl

iPhone 15 modeli 14 Pro'yla aynı işlemciyi (A16) kullanmakta keza bu işlemci iPad 11. nesilde de kullanıldı. Sizin bahsetmiş olduğunuz ısınma muhabbeti 15 için bile değil 15 Pro'ya yani A17 Pro işlemcisine ait bir durum, şahsen çok büyük bir sorun değil ama el yakmayacak kadar hissedilmekte. Alınır mı sorusu birçok soruyu ve cevabı da içinde bulunduruyor ancak telefon istiyorum ve Apple olsun diyorsanız alınabilir bir model memnun kalırsınız ancak Android'te kullanırım diyorsanız almayın S25 vs daha iyi bir alternatif olacaktır fiyatına göre.
14 veya 14 Plus yerine 16e alın demek daha doğru olur.

Apple Intelligent özelliğiyse özelliğin Beta'dan çıkması bitti sanki birde zaten ülkemize açılması yıllar alacak, telefon almak için kriter olmasın derim.

Öncelikle zamanın iPhone 5C'si neyse, düz model IPhone'lar da odur bugün. Sadece yanlarınca "C" takısı yok. Yani ana seri gerçek IPhone'lar aslında Pro serileri. Apple tüm önemini ve yeniliklerini Pro serilerine getiriyor ve aldığın özellik verdiğin para bakımından bakarsan ülkemiz için Pro serileri daha uyguna gelmiş oluyor. Hayliyle Pro serisi almanız en iyisi olur yoksa Android'e kayarak çok daha iyi alternatifleri değerlendiririz. Düz iPhone 15 için fazla şikayet yok o şikayetler 15 Pro serisi içindi.
Düz 15 yerine 2. el 14 Pro alırsanız her yönden düz 15'ten daha iyi cihaza sahip olursunuz. Yurt dışı düşünürseniz o paraya en kral sıfır 16 Pro, 16 Pro Max alırsınız. Düşünürseniz kayıtsız kullanma yöntemini anlatırım. Eğer dediğim 2 seçenek de aklınıza yatmazsa S25 alın geçin derim her yönden 14 Pro'yu da düz 15'i de o saçma 16E'yi de dürüp geçer.

13 ile aynı ama biraz daha fazla özellikleri var. Görüntü sabitleme ve uydudan acil yardım servislerini arama gibi özellikleri var. Bunu alacaksanız Pro olanını alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…