Hocam genel olarak iphone tavsiye etmiyorlar parasını hak etmediği için. Ama illa iphone alacaksanız pro serisi alın diyorlar.Yakın zamanda iPhone 15 almayı planlıyorum ama bir çok yerde ısındığını, pil sağlığının hızlı düştüğünü vs. gördüm. Bu sorunlar hala bu telefonda var mı ve alınır mı?
Onlar yaşamıyor diye sende yaşamayacaksın diye bir şey yok. Öyle sorunlar beni rahatsız etmez ama telefonun 6 GB belleği var. 6 GB bellek ile Apple'nın yapay zekasını çalıştıramazsınız. Ben sizin yerinizde olsam 16 ya da daha iyisi olan S25'i alırdım.Bu sorunlar iPhone 15'te daha fazlaymış sanırım ama memnun olduğunu söyleyen de var. Yani bu tür sorunlar yaşamayanlar da varmış.
Peki iPhone 14 veya 14 plus nasılOnlar yaşamıyor diye sende yaşamayacaksın diye bir şey yok. Öyle sorunlar beni rahatsız etmez ama telefonun 6 GB belleği var. 6 GB bellek ile Apple'nın yapay zekasını çalıştıramazsınız. Ben sizin yerinizde olsam 16 ya da daha iyisi olan S25'i alırdım.
14 veya 14 Plus yerine 16e alın demek daha doğru olur.Peki iPhone 14 veya 14 plus nasıl
Yakın zamanda iPhone 15 almayı planlıyorum ama birçok yerde ısındığını, pil sağlığının hızlı düştüğünü vs. gördüm. Bu sorunlar hala bu telefonda var mı ve alınır mı?
13 ile aynı ama biraz daha fazla özellikleri var. Görüntü sabitleme ve uydudan acil yardım servislerini arama gibi özellikleri var. Bunu alacaksanız Pro olanını alın derim.Peki iPhone 14 veya 14 plus nasıl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.